yukarıda söylediğim gibi zaten iyi strafe yapabiliyorsan çokta fark olduğuna inanmıyorum çok minimal bir fark var bencesen aula aldın sonra bu rapid trigger için dareuyu aldın csde fark sağladı mı peki aynı olayı ben de yapıcam işte.
yukarıda söylediğim gibi zaten iyi strafe yapabiliyorsan çokta fark olduğuna inanmıyorum çok minimal bir fark var bencesen aula aldın sonra bu rapid trigger için dareuyu aldın csde fark sağladı mı peki aynı olayı ben de yapıcam işte.
ya yapamıyorum da çok profta oynamıyorum benim bu kadar uğraşmam saçma olur ama güzel fiyata düşmüş baya alan arkadaşlara hayırlı olsun.yukarıda söylediğim gibi zaten iyi strafe yapabiliyorsan çokta fark olduğuna inanmıyorum çok minimal bir fark var bence
Siyah rengini aldım, aula f75 de bazen shift ve capslock a aynı anda basarken capslock tuşu takılıyor gibi oluyorzaten rapid trigger alma niyetin varsa bu paraya pişman olma ihtimalin zaten yok hocam. İndirim bittikten sonra en kötü aldığın paraya satarsın zaten
amaç oyunsa auladan daha performanslı olacağı kesin zaten. hayırlı olsunSiyah rengini aldım, aula f75 de bazen shift ve capslock a aynı anda basarken capslock tuşu takılıyor gibi oluyor
easyxms x15 mi bumu ?Güvenilir mi burası bu joystick alasım var
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
Çok bilgim yok ama cylone rakibi easysmx x20 ve 8bitdo ultimate 2C olmalıeasyxms x15 mi bumu ?
Cyclone daha iymişÇok bilgim yok ama cylone rakibi easysmx x20 ve 8bitdo ultimate 2C olmalı
bende şuan onu düşünüyorum :/Siteye güvenemiyorum yoksa alacaktım