Fotografinda sag altta gosteriyor. Aciklamaya yazmamislar sanirim.o zaman iyi acıklamasında gg smart diye bir uygulamadan bahsediyor
Fotografinda sag altta gosteriyor. Aciklamaya yazmamislar sanirim.o zaman iyi acıklamasında gg smart diye bir uygulamadan bahsediyor
Yazın vantilator için kullanıyordum zamanlamak için ama genel olarak bilgisayar bağlad
bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazımAkıllığına bir şey demiyorum da akım korumalı prizler pek işe yaramıyormuş araştırdım da. En iyisi UPS almak.
bildiğim kadarıyla en iyi korumayı elde edebilmek için elektriğe takılacak aletin doğrudan akım korumalı prize takılması lazım.Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
Öyle zaten onun yerine sigarta koruyo zatenAkıllığına bir şey demiyorum da akım korumalı prizler pek işe yaramıyormuş araştırdım da. En iyisi UPS almak.
bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazım
Öyle zaten onun yerine sigarta koruyo zaten
valla bizdeki patlamıyor içine şalter sistemi kurmuşlar o atıyor tuş gibi geri açıyorsun bildiğin kaçak akım rolesi gibi elektrik panondakiİçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.
valla bizdeki patlamıyor içine şalter sistemi kurmuşlar o atıyor tuş gibi geri açıyorsun bildiğin kaçak akım rolesi gibi elektrik panondaki
Sigorta işte içindekine cam sigorta https://app.hb.biz/nt5EYcLVp63oİçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.
Hazır konusu açılmışken bu prizin elektrik kesintilerinde etkisi sıfır diyebilir miyiz? sadece elektrik dalgalanmalarında iş görüyor bildiğim kadarıyla.zaten dalgalanmalarda şalter o işlevi yapmıyor mu? Başka faydalarını söyleyebilecek bişey var mı?