Neler Yeni

🔥İndirim TCL 50P635 Televizyon 13.869TL🔥🔥

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Zeki Altay
Babamı next'e ikna ettim ama servisi nasıldır kolay arızalanır mı ki acil dönebilir misiniz ben de bitmeden sipariş geçeyim.

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Berkay
Arkadaşlar tavsiye eder misiniz plazma tv kullanıyor bizimkiler 43 inç eve almak için soruyorum odaya teledünya var birde bizde

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Taksim Delisi Cenk
Babamı next'e ikna ettim ama servisi nasıldır kolay arızalanır mı ki acil dönebilir misiniz ben de bitmeden sipariş geçeyim.
benim Nexstar tv kargodan geldi 1 2 saat önce..müşsteri hizmetlerini aradım kurulum için kayıt oluşturdum.Montajı yapacak ekip sizinle iletişime geçecek dediler.
Telefona 1 2 sms geldi.Gelen linkten servis kaydımın durumu vs gibi bilgileri görebiliyorum.Bu sürece kadar servis fena değildi..Bakalım kurulum kısmında neler yaşayacağız 😁

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bence iyidir servisi köklü bir firma çünkü, ben onvo, axen gibi fason bir marka sanıyordum meğerse next nextstar markasınınmış başta bilseydim ben de onu alacaktım tcl aldım bilmediğimden

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Beyler tlc mi diyorsunuz yoksa next mi

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör

A_TURAN_A

80+ Bronze
Beyler tlc mi diyorsunuz yoksa next mi
Ben bayağı baktım, next markası next nextstarın mış yani köklü bir firma garantide serviste tcl den farkı olacağını düşünmüyorum. Panel lg panalmiş, L1 lisansı varmış ve arayüzün de kasma donma olmuyormuş yani tcl den bir farkı yok bence epeyden de karşılaştırmıştım. Ben olsa next markasının televizyonunu alırdım

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Yılmaz
Tv (tcl) 1 günde geldi, kuruluma da ertesi gün servis geldi, askı aparatıyla montaja 450 tl ödedim. Arayüz hızlı renkler olsun ses olsun beğendim güzel şimdilik uzun kullanımda da memnun kalırız inş.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Tv (tcl) 1 günde geldi, kuruluma da ertesi gün servis geldi, askı aparatıyla montaja 450 tl ödedim. Arayüz hızlı renkler olsun ses olsun beğendim güzel şimdilik uzun kullanımda da memnun kalırız inş.
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom