iki markanın da 50 inch olanına bakıldığında 2170 lira fark var epeye bakınca da bence arasında fark yok gibi next markasıda köklü bir marka ben olsa nextti alırdım.harbi ya ikisinin arasında kaldım
benim Nexstar tv kargodan geldi 1 2 saat önce..müşsteri hizmetlerini aradım kurulum için kayıt oluşturdum.Montajı yapacak ekip sizinle iletişime geçecek dediler.Babamı next'e ikna ettim ama servisi nasıldır kolay arızalanır mı ki acil dönebilir misiniz ben de bitmeden sipariş geçeyim.
Bence iyidir servisi köklü bir firma çünkü, ben onvo, axen gibi fason bir marka sanıyordum meğerse next nextstar markasınınmış başta bilseydim ben de onu alacaktım tcl aldım bilmediğimdenBabamı next'e ikna ettim ama servisi nasıldır kolay arızalanır mı ki acil dönebilir misiniz ben de bitmeden sipariş geçeyim.
Ben bayağı baktım, next markası next nextstarın mış yani köklü bir firma garantide serviste tcl den farkı olacağını düşünmüyorum. Panel lg panalmiş, L1 lisansı varmış ve arayüzün de kasma donma olmuyormuş yani tcl den bir farkı yok bence epeyden de karşılaştırmıştım. Ben olsa next markasının televizyonunu alırdımBeyler tlc mi diyorsunuz yoksa next mi
hayırlı olsun hocam güle güle kullanınTv (tcl) 1 günde geldi, kuruluma da ertesi gün servis geldi, askı aparatıyla montaja 450 tl ödedim. Arayüz hızlı renkler olsun ses olsun beğendim güzel şimdilik uzun kullanımda da memnun kalırız inş.