Neler Yeni

GAMİNG KLAVYE ÖNERİSİ 1.500TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Bütçe
1500
Merhabalar yeni bir klavye ariyorum genelde fps oynuyorum ağrlık cs numpad olmasın minik boy olsun yani TKL formunda %60da olur malzemesi kaliteli düzgün RGB li mekanik güzel sesli bir klavye arıyorum atanabilir tuş olması hotswap olması vs önemsemiyorum dümdüz kullanıcam teşekkürler bütçe hafif artıp azalabilir kesinlikle bunu al dediğiniz 2.000tl civarı klavyelerde olur

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
aula f75 lere bakabilirsin sarı siteden ben kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
A Harun T
Dareu ek75 veya pro versiyonuna bakabilirsin. Şu anda düz ek75 versiyonunu kullanıyorum. Hot swap özelliği yok, ışıklandırması düz beyaz renk ki tuşları ışık geçirgen olmadığı için ışıklandırması yok gibi hissettiriyor. Hissiyat ve ses olarak hoşuma gitti ancak ilk defa bu kadar hassas bir klavye kullanıyorum. Elin tuşun üzerinden yanlışlıkla geçse bile tuşu algılıyor. Kimi için iyi kimi için kötü bir durum. Pro versiyonu nasıldır bilemem ek olarak kablosuz ve hotswap tarzı özellikleri var. Connect game de uygun fiyatta, göz gezdirebilirsin.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ferhat Bilgi
Merhabalar yeni bir klavye ariyorum genelde fps oynuyorum ağrlık cs numpad olmasın minik boy olsun yani TKL formunda %60da olur malzemesi kaliteli düzgün RGB li mekanik güzel sesli bir klavye arıyorum atanabilir tuş olması hotswap olması vs önemsemiyorum dümdüz kullanıcam teşekkürler bütçe hafif artıp azalabilir kesinlikle bunu al dediğiniz 2.000tl civarı klavyelerde olur
K617 fizz alabilirsin

Top Bottom