Bence haklısın İptal ettim. Sanırım cloud 3 Wireless alacağım.20 saat batarya süresi olan bir kulaklığı hayatta almam şahsen bende cloud 3 wireles var benim gözümde yanına yaklaşmaz en önemli detay şarj süresi ve mikrofon
4 gün filansarjı ortalama kaç gün gider 5-6 saat günde kullanım için
Cloud 3 iyi bir tercih olacak ayarını yaparsan tadından yenmiyor çoğunluk fps oynarım %55 üstüne çıkamıyorum seste aşırı yüksek oluyorBence haklısın İptal ettim. Sanırım cloud 3 Wireless alacağım.
Neyse ne bana göre 20 saat saat süresi berbar ötesi bir hs80max olsa 1 sn düşünmem 6k civarına
CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.com
Ne farkı var max'ınİşte bu alınır en son 8k civarıydı 1500 fazla verin max alın beyler eyw bro görmedim bunu
En önemli farkı batarya süresiNe farkı var max'ın
Mikrofon konusunda hs80 kat kat iyi hocam da şarj süresi düşük hs80 Max on süresi çok daha iyi bir de cloud 3 sadece FPS için hs80 genel olarak her konuda başarılı tabii ki FPS oyunları için cloud 3 kadar değil ama alınır20 saat batarya süresi olan bir kulaklığı hayatta almam şahsen bende cloud 3 wireles var benim gözümde yanına yaklaşmaz en önemli detay şarj süresi ve mikrofon
Sizce hyperx cloud 2 kabloludan geçmeye değer mi? Fps oyunları oynuyorum, benim için en önemlisi bu oyunlardaki performansı.İşte bu alınır en son 8k civarıydı 1500 fazla verin max alın beyler eyw bro görmedim bunu
Benim için de bu önemli ikisini de test eden biri var mı? Ayrıca mouse klavye kablosuz sadece kulaklık kaldı o da önemli kablosuz yapmak için ve arada performans farkı (varsa) için geçmeye değer mi?Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce hyperx cloud 2 kabloludan geçmeye değer mi? Fps oyunları oynuyorum, benim için en önemlisi bu oyunlardaki performansı.