Uzun zamandır daha yüksekti kendim 23.500 e aldim degerlendirebilir
PahalıUzun zamandır daha yüksekti kendim 23.500 e aldim degerlendirebilir
Beyaz almak isteyen için malum siteden bile ucuz hocamPahalı
Siyaha göre pahalı olabilir doğrudur ama beyaz sistem dizdim Misal ben amazonda 23.500 e aldim uzun zamandir da 26 falandır bi malum siteye geliyor ucuz oda güven vermiyor taksit secenekleri de degerlendirilebilirPahalı
Bende öyle biliyorum hatta fiyatinin yükseleceğini düşündüğümden bi tane daha mi alsam diye düşündüm. Sanirim Amazon kullandığım ürünu iade almazFiyat iyi. Rengini boşverirsek pure soğutması iyi olan bir model.
Malum siteden alacagima taksit seçeneği de var valla keşke almassaydim amazondan diyorum 2.5 k fazla verdim 15 gun olmadıbeyaz için iyi geldi bana da
Bayağıdır takip ediyorum, Kuveyt peşin fiyatına 6 taksit imkanı da sunuyor, karta çok yüklendim ne yapsam bilmiyorumUzun zamandır daha yüksekti kendim 23.500 e aldim degerlendirebilir
hangi ekran kartınız var ki? Büyük bir upgrade ise alınabilir .Bayağıdır takip ediyorum, Kuveyt peşin fiyatına taksit imkanı da sunuyor, karta çok yüklendim ne yapsam bilmiyorum
Uzun zamandır daha yüksekti kendim 23.500 e aldim degerlendirebilir
2 stok yaziyor alacaktim da 6 taksitle daha mantıklı ticaretim var ona devam edecem tahminim 26 27 olur burdan gene en az al sata çok bırakmıyor yüzdelik olarak ytdBayağıdır takip ediyorum, Kuveyt peşin fiyatına taksit imkanı da sunuyor, karta çok yüklendim ne yapsam bilmiyorum
Ekran kartım yok şuan sistem topluyorumhangi ekran kartınız var ki? Büyük bir upgrade ise alınabilir .
Kuveyt kaç taksit yapiyor peşin 12 miBayağıdır takip ediyorum, Kuveyt peşin fiyatına 6 taksit imkanı da sunuyor, karta çok yüklendim ne yapsam bilmiyorum
Peşin 6Kuveyt kaç taksit yapiyor peşin 12 mi