Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
neden görsel yok koymayımı unuttunuzAlıntıyı görüntüle
(pc'im yok dahaa)
galatasaray logosunun linki varmı
1 sene sabredin 5 yıldızlı halini alırsınız güncel olurgalatasaray logosunun linki varmı
aracları nerden aldınız legomu
Alıntıyı görüntülePC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum.Alıntıyı görüntüle
Bunlar. Dodge Charger bu kadar pahalı olmaması gerekiyor normalde. 800-900'e falan satılıyordu bir ara.aracları nerden aldınız legomu
kasanın ön tarafı neden acık
ooo naber aula seti çektin mi 10 taneidare eder
önü cam hava almadığı için ön taraf açık olarak kullanıyorum custom mesh kapak yaptıracağımkasanın ön tarafı neden acık
araba posterlerinin linki varmı hocamönü cam hava almadığı için ön taraf açık olarak kullanıyorum custom mesh kapak yaptıracağım
iyi olur bencede boyle fazla toz toplarönü cam hava almadığı için ön taraf açık olarak kullanıyorum custom mesh kapak yaptıracağım