Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 ile Hayal Kırıklığı Yaşadım

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Merhaba
Bugün Nova 5P kulaklık aldım ve anlaymadığım bir şekilde kalitesini nedense beğenemedim. GG Sonar yazılımınıda aynı şekilde beğenemedim. PS5 e bağladım kulaklığı ses uzaktan geliyormuş gibi oldu. PC de basslar ve tizler çok net ve kaliteli gelmiyor.

Hayatımda ilk defa bir SS ürünü aldım, normalde hep Razer alırdım. Yıllar önce Razer Kraken TE kulaklığım vardı o kulaklık bile bundan güzel gibi geldi.

Yapmam gereken ayarlar var mı? Gerçekten çok şaşırdım bu fiyata böyle bir kalite olmamalıydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
Ben bu ayar ile kullanıyorum. Memnunum

Ekler

• Screenshot_20250121_172935_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20250121_172935_Kiwi Browser.jpg
    213 KB · Hit: 72

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Pcde kullanıyorum
Ben cızırtı sorununu PS5 te yaşıyorum. Kulaklık nasıl sizce? Benim ilk günüm kulaklıkla pc ye bağlayıp yazılım güncellemesi yaptım o sırada telefondan bakarken 66 ya çıkmış (60 olarak geldi) 2 saat falan kullandım 58 e düştü. Sizce normal mi bu ? (Az önce bir şey dikkatimi çekti kulaklığı kapatıp açtım kulaklığın şarşı 58 den 59 a yükeseldi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
Ben cızırtı sorununu PS5 te yaşıyorum. Kulaklık nasıl sizce? Benim ilk günüm kulaklıkla pc ye bağlayıp yazılım güncellemesi yaptım o sırada telefondan bakarken 66 ya çıkmış (60 olarak geldi) 2 saat falan kullandım 58 e düştü. Sizce normal mi bu ? (Az önce bir şey dikkatimi çekti kulaklığı kapatıp açtım kulaklığın şarşı 58 den 59 a yükeseldi)
Dediğim gibi ben kulaklıktan memnunum. Rahatlığı olsun, ses kalitesi olsun. Fps oyun oynamadım o yüzden onunla alakalı bir şey diyemicem.
Şarj konusuna gelirsem bende de bazen şarj kendi kendine 2 3 yükseliyor. Sorun kulaklıkta da olabilir ss gg yazılımında da olabilir. Onu zaman gösterecek.
1 aydır sadece 2 defa şarj ettim. Kullanım süresi 45 - 50 saatti. İncelemeler de söylenene benzer yani.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Dediğim gibi ben kulaklıktan memnunum. Rahatlığı olsun, ses kalitesi olsun. Fps oyun oynamadım o yüzden onunla alakalı bir şey diyemicem.
Şarj konusuna gelirsem bende de bazen şarj kendi kendine 2 3 yükseliyor. Sorun kulaklıkta da olabilir ss gg yazılımında da olabilir. Onu zaman gösterecek.
1 aydır sadece 2 defa şarj ettim. Kullanım süresi 45 - 50 saatti. İncelemeler de söylenene benzer yani.
Kulaklığı yapı olarak bende beğendim çok hafif ve şık. Eğer şarjı da bahsedilen gibiyse o konuda da süper, ben ses kalitesi konsunda tatmin olamadım. PS5 teki cızırtı konusunu araştırdım o bir sorunmuş ama çözümü belli değil ama herkes yaşamıyor, o yüzden kulaklıktan olup olmadığı belli değil.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
EQ ayarı yaptın mı düzgün? Dolby ile dene bir de.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Nova 7P kullanıyorum açıkçası bende para ödediğim için beğenemedim diyemiyor içim ama yalan yok beğenemedim
Çok hafif, şarjı çok uzun gidiyor, şarj süresi çok kısa çok güzel ama bazı saçmalıkları var

Mesela kendi mikrofonum var ama ne kadar kulaklık mikrofonunu devredışı bıraksamda Steelseries sonar programı yüzünden her bilgisayarın yeniden açtığımda ana mikrofonu kulaklığınkini seçiyor bu yüzden bazen uğraşıyorum

Ekstradan kimi zaman kulaklık aşırı fazla ses verirken çoğunlukla az ses veriyor yani bundan önce HS70 kullanıyordum daha fazlaydı sanki sesi
Sonae programından açmama rağmen limitini bu şekilde bazenleri çok iyiyken bazenleri az kulaklıkta ki tekerlekte sonda ama ses az geliyor çözemedim

Bir de gaming music falan diye ses seçenekleri ayrılmış ne gerek var böyle şeylere anlamadım yani

Adam sesleri de öyle çok iyi belirgin diyemem tamam duyuyorum ama HS70’den farklı olan ne var onda da duyuyordum baya rahatça mesafesi iyiydi tamam hızlı şarj yoktu ağırdı ama iyiydi yani

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
Nova 7P kullanıyorum açıkçası bende para ödediğim için beğenemedim diyemiyor içim ama yalan yok bepenemwdim
Çok hafif şarjı çok uzun gidiyor şarj süresi çok kısa çok güzel ama saçmalıkları var
Mesela kendi mikrofonum var ama ne kadar kulaklık mikrofonunu devredışı bıraksamda Steelseries sonar programı yüzünden ana mikrofonu kulaklığınkini seçiyor
Ekstradan kimi zaman kulaklık aşırı fazla ses verirken çoğunlukla az ses veriyor yani bundan önce HS70 kullanıyordum daha fazlaydı sanki sesi ki sonar programından açmama rağmen limitini öyle
Tekerlekte sonda ama ses az geliyor çözemedim ama 6000TL para vermiştim sanki daha iyi bir seçenek bulabilirmişim gibi geliyor
Aşırı ses olayını ben de çok yaşadım. Ona da şöyle bir çözüm buldum eğer ses yeterli gelmiyorsa gain kısmından artırıyorum. Bazen ses fazla gelirken bazen de az geliyor saçma bir durum. Mikrofon olayı için ek bir mikrofon kullanıyorsanız (ben de kullanıyorum) ses denetim merkezinden kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakın sorununuzu çözer.

Top Bottom