Neler Yeni

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ensar Polat
Yarın saat 9 da Samsung s25 serisi tanıtılacak ne düşünüyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
hele bi tanıtılsın o zaman düşünürüz de ayrıyeten samsung telefonları hakkında niye bir şey düşünelim ki :d

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Yarın saat 9 da Samsung s25 serisi tanıtılacak ne düşünüyorsunuz
her sene yeni işlemci koyacaklarına gidip daha yüksek bir batarya ve daha yüksek bir hızlı şarj sunsunlar her yeni telefonda yeni işlemci var fakat ısındığı için önceki işlemci ile yakın performansı veriyor gitsinler soğutmaya çalışsınlar günlük kullanıcıya yönelik çıkıyor bu telefonlar günlük kullanıcı için 5 sene önceki s10 ile s25 in çok farkı yok kamera dışında

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serkan Çorak
her sene yeni işlemci koyacaklarına gidip daha yüksek bir batarya ve daha yüksek bir hızlı şarj sunsunlar her yeni telefonda yeni işlemci var fakat ısındığı için önceki işlemci ile yakın performansı veriyor gitsinler soğutmaya çalışsınlar günlük kullanıcıya yönelik çıkıyor bu telefonlar günlük kullanıcı için 5 sene önceki s10 ile s25 in çok farkı yok kamera dışında
Dediğinize katılıyorum bari 60w yapsınlar bataryayı 6000 falan yapsınlar. Benim telefonum antutu da 2,9milyon puan alıyor bakalım samsung s25 ultra kaç verecek :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berker Mısırlıoğlu
S24+ kullanıcısı olarak samsungun en büyük sorunu batarya kapasitesi ve şarj hızı artmadan artık pek alınacak gibi gelmiyor. Adamlar 180w koymuş telefona samsung aykut elmas videosu gibi '45w ehe' diye telefon çıkarıyor. Kamera olarak da 'ortalama'dan 'üst seviye'ye adım atması gerekiyor. Iphone, pixel ve honor zirvede yarışıyor samsung ben buralarda iyiyim diye kamera sensörünü bile değiştirmiyor. Bunların dışında Türkiye'de ultra dışındaki serilerin fiyatı alınabilir seviyede.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dediğinize katılıyorum bari 60w yapsınlar bataryayı 6000 falan yapsınlar. Benim telefonum antutu da 2,9milyon puan alıyor bakalım samsung s25 ultra kaç verecek :)
yüksek hızlı şarj demek daha çok sorun ve hızlı yıpranma demek samsung suanlık okadar arttırmayabilir, ve kullanıcıların genelde böyle bir talebide yok 1 saat 1.5 saat sarj kabul edilebilir seviyede oluyor.

daha büyük batarya demek daha ağır ve kalın telefon ve daha az yer demek o yüzden girmeyebilirler yine o topa.

firmalar eğer bir ürünü basarılı bir şekilde satıs yapıyorsa risk almazlar. örenğin apple çok uzun süre sonra amoled ekrana ve 120hz ekrana geçiş yaptı.

kısaca pazar rekabeti,aşırı kullanıcı şikayeti, satıslarda düşüş olmadan böyle yeniliklerin gelmesi zor. (tabi eskiden olsa her özelliği yaparlardı ki yapıyorlardı...)

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ensar Polat
S24+ kullanıcısı olarak samsungun en büyük sorunu batarya kapasitesi ve şarj hızı artmadan artık pek alınacak gibi gelmiyor. Adamlar 180w koymuş telefona samsung aykut elmas videosu gibi '45w ehe' diye telefon çıkarıyor. Kamera olarak da 'ortalama'dan 'üst seviye'ye adım atması gerekiyor. Iphone, pixel ve honor zirvede yarışıyor samsung ben buralarda iyiyim diye kamera sensörünü bile değiştirmiyor. Bunların dışında Türkiye'de ultra dışındaki serilerin fiyatı alınabilir seviyede.
iPhone 12 im s24 ultradan zoom ve portre hariç her yönden daha iyi daha özgün fotoğraflar çekiyor Samsung'un ilk geliştirmesi gereken yanı kamerası

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berker Mısırlıoğlu
iPhone 12 im s24 ultradan zoom ve portre hariç her yönden daha iyi daha özgün fotoğraflar çekiyor Samsung'un ilk geliştirmesi gereken yanı kamerası
Arkadaşımda da 12 pro var ve kesinlikle katılmıyorum. Iphonede sadece renkler daha sıcak olduğu için daha güzel gözüküyor gibi geliyor. Ama küçük bir ekran ayarıyla s24lerde de o sıcaklığa ulaşabiliyorsunuz. Arkadaşımın s22 ultrası s24ultradan daha şyş çekiyor diyorduk s22u da her şey canlıydı meğerse ekrandanmış küçük bir ayarla düzelttik. Ek olarak Dxo mark sitesinden kamera puanlarına bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,102
Üyeler
165,932
Son üye
mustafamerttunguc11
Top Bottom