tt altyapısındayım hocam ztn ama tt şuan aldığım hızları verdiğim paranın yanından geçmiyor tt teklifleriTürk Telekomda öyle şeyler olmuyor işte.
Bu arada oturduğun semt ve alt yapı gerçekten de şans işi.
Saha dolabına yakın isen TurkNet olabilir ama onunda müşteri hizmetleri çöp.
Diğer her konu da TT daha iyi. (Fiyat olarak yakalarsan, müşteri hizmetlerini sıkıştırınca tabi)
Evet. Kampanyaya geçiş işlemim tamamlandı.
100Mb DL / 20Mb UL paketi 409TL. Artı olarak 19,90TL modem ücreti yansıyacak.
Toplamda 428,90TL olarak 15 ay taahhüt vermiş olduk.
1 ay içinde Fibere geçiş yaptığım içinde ilk ay modem ücreti alınmayacakmış.
Teşekkür ederim. @Tearz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En basitinden işte arkadaş yıllardır kullanıyor 1000 e 1000 türknet ne vpn ne bir şey kullanıyor Kendi alt yapıları sorunsuz hizmet ttnet alt yapısı olsa çok sıkıntılı süreçler yaşıyorsun. TT 1000mb geldi benimde yan bina da var bana vermediler sokak farkındanel mahkum 75 mbit kullanıyorum hiç bir firma 500 e bu hızı ve kaliteyi vermiyor tt altyapısında bu arada 3 sokak aşağımda 2 tane fiber var ama bizim sokağa gelmiyor![]()
Geçmezsiniz olur biter. Kimse sizi zorla herhangi bir pakete geçirmiyor. Ben kendi adıma aynı hızda daha yüksek fiyatlara kullanıyordum. Benim için iyi oldu. Türknet denedim kesintisiz hizmet alamadım. Birkaç ay sonra Türknete zam gelir zaten.TRASH
Türknet kesintisiz hizmet için tt alt yapısı olmaması gerekiyor diye düşünüyorumGeçmezsiniz olur biter. Kimse sizi zorla herhangi bir pakete geçirmiyor. Ben kendi adıma aynı hızda daha yüksek fiyatlara kullanıyordum. Benim için iyi oldu. Türknet denedim kesintisiz hizmet alamadım. Birkaç ay sonra Türknete zam gelir zaten.
Bölgeden bölgeye değişir. Apartmanda bağlatanlar varsa sorsanız daha güzel olur. En iyi deneyimi kullananlar yapar.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, mevcut aile evimde türknet gigafiber kullanıyorum 1000 mbps. Evleneceğim için yeni ev tuttum. Bina sıfır ve bina girişinde hem türk telekom hem de kablonet in fiber kutuları mevcut. ikisinde de 1000 mbps hızlarla bağlantı yapılıyor. Acaba Türk telekom mu kullanmalıyım yoksa kablonet mi tavsiyeniz ne olur?
Bina daha yeni yapıldığı için henüz oturuma başlayan daire yok. Millenicom ile taahhütsüz bağlatıp deneyebilirim aslında Türk telekomu. Muhtemelen ilk deneyen ben olacağım apartmandaBölgeden bölgeye değişir. Apartmanda bağlatanlar varsa sorsanız daha güzel olur. En iyi deneyimi kullananlar yapar.