Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler. 575 lira ödeyip 50 mbps alırken, şu an 100 mbps'e 409 lira ödüyorum.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Volkan
Türk Telekomda öyle şeyler olmuyor işte.
Bu arada oturduğun semt ve alt yapı gerçekten de şans işi.
Saha dolabına yakın isen TurkNet olabilir ama onunda müşteri hizmetleri çöp.
Diğer her konu da TT daha iyi. (Fiyat olarak yakalarsan, müşteri hizmetlerini sıkıştırınca tabi 😊😊)
tt altyapısındayım hocam ztn ama tt şuan aldığım hızları verdiğim paranın yanından geçmiyor tt teklifleri

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Metehan
Ben de aynı pakete (100Mb/s dowload) 489 tl paket ücreti ödüyorum. Şimdi yazdım 100 mb 409 lira olan paket
Evet. Kampanyaya geçiş işlemim tamamlandı.
100Mb DL / 20Mb UL paketi 409TL. Artı olarak 19,90TL modem ücreti yansıyacak.
Toplamda 428,90TL olarak 15 ay taahhüt vermiş olduk.
1 ay içinde Fibere geçiş yaptığım içinde ilk ay modem ücreti alınmayacakmış.

Teşekkür ederim. @Tearz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

i yaptıracağım iletişime geçerlerse

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
mehmet ali oğuz
el mahkum 75 mbit kullanıyorum hiç bir firma 500 e bu hızı ve kaliteyi vermiyor tt altyapısında bu arada 3 sokak aşağımda 2 tane fiber var ama bizim sokağa gelmiyor :(
En basitinden işte arkadaş yıllardır kullanıyor 1000 e 1000 türknet ne vpn ne bir şey kullanıyor Kendi alt yapıları sorunsuz hizmet ttnet alt yapısı olsa çok sıkıntılı süreçler yaşıyorsun. TT 1000mb geldi benimde yan bina da var bana vermediler sokak farkından :) Ama 1000 e 20 30 gibi komik değerler veriyorlar açıkcası upload ı neden kısıyor bu tt çözemedim. Harici olarak tt altyapısındaysam mecbur tt kullanıyorum köye taşındığım zaman türknet seçeneğim hiç kalmıyor :) senede 2 ay 3 ay veya köye taşınıyorum komple.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçmezsiniz olur biter. Kimse sizi zorla herhangi bir pakete geçirmiyor. Ben kendi adıma aynı hızda daha yüksek fiyatlara kullanıyordum. Benim için iyi oldu. Türknet denedim kesintisiz hizmet alamadım. Birkaç ay sonra Türknete zam gelir zaten.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
mehmet ali oğuz
Geçmezsiniz olur biter. Kimse sizi zorla herhangi bir pakete geçirmiyor. Ben kendi adıma aynı hızda daha yüksek fiyatlara kullanıyordum. Benim için iyi oldu. Türknet denedim kesintisiz hizmet alamadım. Birkaç ay sonra Türknete zam gelir zaten.
Türknet kesintisiz hizmet için tt alt yapısı olmaması gerekiyor diye düşünüyorum :) Kendi alt yapılarını da her yerde bulmak zor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, mevcut aile evimde türknet gigafiber kullanıyorum 1000 mbps. Evleneceğim için yeni ev tuttum. Bina sıfır ve bina girişinde hem türk telekom hem de kablonet in fiber kutuları mevcut. ikisinde de 1000 mbps hızlarla bağlantı yapılıyor. Acaba Türk telekom mu kullanmalıyım yoksa kablonet mi tavsiyeniz ne olur?
Bölgeden bölgeye değişir. Apartmanda bağlatanlar varsa sorsanız daha güzel olur. En iyi deneyimi kullananlar yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Erbaş
Bölgeden bölgeye değişir. Apartmanda bağlatanlar varsa sorsanız daha güzel olur. En iyi deneyimi kullananlar yapar.
Bina daha yeni yapıldığı için henüz oturuma başlayan daire yok. Millenicom ile taahhütsüz bağlatıp deneyebilirim aslında Türk telekomu. Muhtemelen ilk deneyen ben olacağım apartmanda :)

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Yeni müşterilere özel bir şey yokmu turknet 500 tl vermek istemiyorum.

KeiraMetz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ersin Bulut
Merhabalar. 15 ay boyunca tamamen 405 lira civarında mı yoksa ilk 6 aydan sonra değişme var mı taahütte? Şuanda 50 mbps 554 TL ödemekteyim.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp
Online işlemlerden mesaj bıraktım 100 mbps yükseltin dedim bakalım ne diyecekler.

Top Bottom