Bağlantı ücreti vs. yok. Bağlantı ücretini söylüyorlar ama pakete dahil fiyat diye ekliyorlar. Yani ekstra bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.Aradılar konuştum ben 500mbit 769tl ödüyorum, bana 820tl bağlantı ücreti falan diyerek teklif verdiler , 1000mbit de 920 küsür teklif verdiler görüşürüz diyip kapattım, bağlantı ücreti nedir allah için ya
Hocam ben 769TL Ödüyorum şuan 500mbit için.Bağlantı ücreti vs. yok. Bağlantı ücretini söylüyorlar ama pakete dahil fiyat diye ekliyorlar. Yani ekstra bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.
Burada şöyle bir durum var. Eğer siz şuan kullandığınız internette paket harici ödeme yapıyorsanız ( Bağlantı ücreti, modem ücreti vs.) kalan tutarları yeni yapacağınız pakette ödemeye devam ediyorsunuz. Bunun haricinde tabloda yazan fiyatlar dışında ekstra ücret ödemezsiniz. Sadece fiber kullananlar ekstra olarak 35 TL kiralık modem ücreti ödüyor. Farklı bir ücret çıkamaz. Sözleşmede her şey açık ve net.Hocam ben 769TL Ödüyorum şuan 500mbit için.
819TL 500mbit
920 küsür de 1000mbit için teklif verdiler bu kampanya da.
Bana söylenen ben modemi satın aldığımdan dolayı 75TL modem ücreti ve ekstra 85TL Aylık bağlantı ücreti tabloda ki fiyatların üzerine geliyor.Burada şöyle bir durum var. Eğer siz şuan kullandığınız internette paket harici ödeme yapıyorsanız ( Bağlantı ücreti, modem ücreti vs.) kalan tutarları yeni yapacağınız pakette ödemeye devam ediyorsunuz. Bunun haricinde tabloda yazan fiyatlar dışında ekstra ücret ödemezsiniz. Sadece fiber kullananlar ekstra olarak 35 TL kiralık modem ücreti ödüyor. Farklı bir ücret çıkamaz. Sözleşmede her şey açık ve net.
TRASHMevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)
Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
Bence kendi adına konuş.TRASH
kendime adıma diyorum ztn türknet kullanıyorum fiber yok vdsl tamamen kazık 12mbti 300 küsurBence kendi adına konuş.
Harika bir kampanya ve bilgilendirme oldu.
birde sözde kampanya bende paketi değiştirdim yenilendi taahhüttüm bir baktım 350 tl verdikleri teklif 1 ay sonra 415 oldu sözde 12 ay sabit fiyatBence kendi adına konuş.
Harika bir kampanya ve bilgilendirme oldu.
Türknet iyi ya kısıtsız internet deneyimi. Keşke olsa alt yapıda alsamkendime adıma diyorum ztn türknet kullanıyorum fiber yok vdsl tamamen kazık 12mbti 300 küsur
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sözde kampanya bende paketi değiştirdim yenilendi taahhüttüm bir baktım 350 tl verdikleri teklif 1 ay sonra 415 oldu sözde 12 ay sabit fiyat
Türk Telekomda öyle şeyler olmuyor işte.kendime adıma diyorum ztn türknet kullanıyorum fiber yok vdsl tamamen kazık 12mbti 300 küsur
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sözde kampanya bende paketi değiştirdim yenilendi taahhüttüm bir baktım 350 tl verdikleri teklif 1 ay sonra 415 oldu sözde 12 ay sabit fiyat
el mahkum 75 mbit kullanıyorum hiç bir firma 500 e bu hızı ve kaliteyi vermiyor tt altyapısında bu arada 3 sokak aşağımda 2 tane fiber var ama bizim sokağa gelmiyorTürknet iyi ya kısıtsız internet deneyimi. Keşke olsa alt yapıda alsam