Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Berk
Cevap bu işte. Fiber modem olmadığından ücret çıkmaz ve kendi modeminiz ile devam edebilirsiniz sanırım.
Çünkü verdikleri Fiber Modem 1000Mbps ve Wi-Fi 6 serisi o neden ile kiralama ücreti alıyorlar.

Size VDSL2 de zaten maksimum 100Mbps vereceklerinden modem değişimi gerekmez.
ilk yazımda belirtmiştim aslında, mevcut standart verdikleri modem 300mb desteklediği için bu hızın üzeri paketler için misal, 1000mb hız için modeminiz yoksa modem veriyorlar onun ücretidir.

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Dünyalı Birisi
ilk yazımda belirtmiştim aslında, mevcut standart verdikleri modem 300mb desteklediği için bu hızın üzeri paketler için misal, 1000mb hız için modeminiz yoksa modem veriyorlar onun ücretidir.
Evet haklısınız aslında ben kaçırmışım ama mevzu 300mb olmasında değil de. Hattın VDSL2 yada Fiber olması ile alakalı.
Fiber ise seve seve kiralama yapıyorlar.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Nuri
yahu sizene kardeşim 1000 lik ver 500 tanımla deseydin
dedim zaten desteklemiyorsa şuanda anlık olarak nasıl 500mbps verebiliyorsunuz dedim o bölgedeki limitimiz dolmuştur gözükmüyor dedi aynı paketi geçirin zaten ben kullanıyorum dedim sesizliğini korudu

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
mehmet ali oğuz

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ramazan Özdemir
Arkadaşlar beni bir kere aradılar bir daha aranacaksınız dediler öyle mi oldu herkeste ? Daha geçemedim ben

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar beni bir kere aradılar bir daha aranacaksınız dediler öyle mi oldu herkeste ? Daha geçemedim ben
Bazı kişilere çift arama yapıyorlar. Sms olarak talep alındı bilgisi geldiyse aranırsınız.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
mehmet ali oğuz
Yok ya direk aradı tablodaki fiyatı söyledi onayladım oldu bitti. Sadece modem vermiyormusunz diye sordum vermiyoruz dedi.

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ramazan Özdemir
Bazı kişilere çift arama yapıyorlar. Sms olarak talep alındı bilgisi geldiyse aranırsınız.
İlk aramadan önce mesaj geldi ikinciden sonra bişi olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya direk aradı tablodaki fiyatı söyledi onayladım oldu bitti. Sadece modem vermiyormusunz diye sordum vermiyoruz dedi.
bekliyorum ben hala

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benımde kafama takıldı bazı arkadaslar böyle diyince ben de ona istinaden aylık ödeyeceğim tutar şimdi her şey dahil ne kadar diye sordum umarım kelime oyunu değildir artık fatura kesilsin görürüz gerçi yine suan ödediğim tutarın altında kalacagından ve hızım 2 katına cıkacagından cokta muhım değil ilgin için çok teşekkürler
Örnek kendi modeminizi kullanıyorsanız sadece paket ücreti. Onların kiralık modemi varsa paket ücreti+ modem ücreti.

Emre Uney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
ben de geçtim 5 ay öncesine kadar ttye yeni abonelik açmıştım 15 ay taahhütlü, geriye kalan 9 ay baglantı ücreti + 15 ay modem ücreti yansıtacaklarını söylediler, 75tl + 25tl de modem ücreti.

bir dahaki ay 619 ödeyecektim, hem hızım arttı hem 500 civarı ödeyeceğim 10mbps paket için, teşekkürler.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kenan Fetheden
Her tarifeden sorunsuz geçiş oluyor mu benimki 500 küsür TL ve 35 mbit

Top Bottom