Neler Yeni

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
926tl almıştım
200tl düşse bile almam
Karşı tarafa ses vermesi
Berbat ötesi mikrofonu
Gerçekten o karşı tarafa oyunun veya konuşan kişinin sesini vermesi.. canımı alıyor resmen.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
mecit burak kılıç
bunun ses kartlı olan blackshark v2 olanını kullanıyorum genel olarak hikaye oyunu oynarım ses kasmayla işim olmaz atmosfer sesleri ambiyans sesleri mikrofon tak çıkart+mikrofon kalitesi gerçekten güzel v2x ile aynı mı bir fikrim yok ancak tecrübemi bir üst modelden yapabilirim 2200e almıştım kendisini

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2K bu kulaklığa çok fazla.

Bay Moris

80+
1 ay önce nethousedan 1350 ye almıştım.Gerçekten çöp büyük indirim olmasına rağmen iade ettim.

1 ay önce nethousedan 1350 ye almıştım.Gerçekten çöp büyük indirim olmasına rağmen iade ettim.
Sizin çöp kavramınızı anlamakta zorluk çekiyorum:

Sizin çöp kavramınızı anlamakta zorluk çekiyorum:

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
1000-1100 tl seviyelerinde bin kat daha iyi IEM kulaklıklar varken bunlar (üstelik bu fiyata) saçma değil mi?

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ege
herkes bir şey demiş 1 yıl boyunca kullandığım bir model güzel ve kötü yanlarıda var tabii ki 1300 vatandan aldım zamanında ses kartı olmayışı nedeniyle ses seviyesi yetersizdi fakat notebook için kullanılabilecek bir kulaklık güzel yanları rahat ve mikrofonu güzel bir model yapısını sevdiğimden dolayı şu anda v2 pro modlini kullanıyorum tabi ikinci ellerini 1.500 gibi bi fiyata bulabilirsiniz razer garanti anlamındada iyi bi marka kedim kulaklığın kablosunu kemirip bozmasına rağmen garantiden sıfır kulaklık aldım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
herkes bir şey demiş 1 yıl boyunca kullandığım bir model güzel ve kötü yanlarıda var tabii ki 1300 vatandan aldım zamanında ses kartı olmayışı nedeniyle ses seviyesi yetersizdi fakat notebook için kullanılabilecek bir kulaklık güzel yanları rahat ve mikrofonu güzel bir model yapısını sevdiğimden dolayı şu anda v2 pro modlini kullanıyorum tabi ikinci ellerini 1.500 gibi bi fiyata bulabilirsiniz razer garanti anlamındada iyi bi marka kedim kulaklığın kablosunu kemirip bozmasına rağmen garantiden sıfır kulaklık aldım.
bence steelseries nova 1 daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence steelseries nova 1 daha mantıklı.
yada cloud core

Top Bottom