Neler Yeni

🔥İndirim Palit GamingPro RTX 5070 Ti 43.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berkesu
Uygunsuz Dil
adamlar akıllanmıyor 1 ay olmadan 5080 fiyatına geldi 5070ti hala bekle diyor :D
Sizin gibi aveller yüzünden bu piyasa bu halde. Ne oldu dolar mı arttı? ihtilal mi çıktı? çip fabrikalarını su mu bastı? ulan 55K ya sattıkları kart (o bile fahiş) ne oldu da şuan 63K? hiç mi kafanız basmıyor? keriz silkeliyorlar, sizin gibi koş koooş bitecek zamlanacak kafasındakiler yüzünden kartlar sürekli zam yiyor çünkü satıcılar diyor ki ulan bu fiyata bile keriz silkeliyoruz millet aç köpek gibi saldırıyor biraz daha yukarı çekelim ve öyle de oluyor kur artmadığı halde fiyatlar yukarı çıkıyor siz de ''eğeğeğ kamka zam gelecek alan alır alamayan zamlı alır eğeğeğ'' diye ortalıkta geziyonuz.

Aç geçen sene 4080 Super fiyatları neymiş gör yıl başında neyse yıl sonu da aynı fiyattı çünkü 4080 Super üzerinden fırsatçılık yapamadılar, stoklar çoktu ve rakibi 7900XTX vardı.

Neyse bu ülkenin insanından bir cacık olmaz diye boşuna demiyoruz. Hadi koşun 44K dan 5070 Ti kapın zam gelecem kamkaaaaaaaaaa

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
can
Sizin gibi aveller yüzünden bu piyasa bu halde. Ne oldu dolar mı arttı? ihtilal mi çıktı? çip fabrikalarını su mu bastı? ulan 55K ya sattıkları kart (o bile fahiş) ne oldu da şuan 63K? hiç mi kafanız basmıyor? keriz silkeliyorlar, sizin gibi koş koooş bitecek zamlanacak kafasındakiler yüzünden kartlar sürekli zam yiyor çünkü satıcılar diyor ki ulan bu fiyata bile keriz silkeliyoruz millet aç köpek gibi saldırıyor biraz daha yukarı çekelim ve öyle de oluyor kur artmadığı halde fiyatlar yukarı çıkıyor siz de ''eğeğeğ kamka zam gelecek alan alır alamayan zamlı alır eğeğeğ'' diye ortalıkta geziyonuz.

Aç geçen sene 4080 Super fiyatları neymiş gör yıl başında neyse yıl sonu da aynı fiyattı çünkü 4080 Super üzerinden fırsatçılık yapamadılar, stoklar çoktu ve rakibi 7900XTX vardı.

Neyse bu ülkenin insanından bir cacık olmaz diye boşuna demiyoruz. Hadi koşun 44K dan 5070 Ti kapın zam gelecem kamkaaaaaaaaaa
kendini boşa yoruyorsun anlamazlar :)

Son düzenleme:

Satriani

80+ Silver
Az önce Abdullah'ın paylaştığı videoya bakarsak, 5XXX serisi bir hayal kırıklığına doğru ilerliyor. Zaten fiyatlandırma inanılmaz kötüyken, üzerine de böyle haberler gelmesiyle, bence alacak olan herkes bi' sakince beklesin. Bu piyasa daha çok değişecek gibi...

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
mehmet ali oğuz
Mining dönemindeki gibi büyük bir stok sorunu varmış. Fabrikalar, şirketler Nvidia'ya 1000er 10.000er tane ekran kartı siparişi yapıyormuş. Bu yüzden bizim alacağımız mağazalara 1-2 tane kart gelip hemen bitiyor. Sorun sadece Türkiye'de değil tüm Dünyada. Hollanda fiyatlarını görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Evet hollanda ve almanyadan getirtecektim 5080 baktım buradaki fiyatla aynı hatta coğunda stok yok

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Mehmetcan

Hocam günde en az Böyle 10 Kişi İle uraşıyorum Boş ver Anlamıyorlar

Hatta ben onların Firma çalışanları olduğunu düşünüyorum çoğunun profiline göz atınca belli oluyor Zaten

En büyük savaş cahillige karşı yapılan savaştır (M. kemal Atatürk)

Cahille sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline
(Mevlana)
Cahillikten daha büyük bir fakirlik olamaz.
(Hz.Muhammed S.A.V)

Kısaca sal uğraşma deymez
-Tek kötü yanı bunlar Enayi gibi almaya devam ediyor diye Fiyatlar daha'da yükseliyor Olan bize oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining dönemindeki gibi büyük bir stok sorunu varmış. Fabrikalar, şirketler Nvidia'ya 1000er 10.000er tane ekran kartı siparişi yapıyormuş. Bu yüzden bizim alacağımız mağazalara 1-2 tane kart gelip hemen bitiyor. Sorun sadece Türkiye'de değil tüm Dünyada. Hollanda fiyatlarını görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Hocam Keşke anlasalar Adama stok sorunu var vs. 2 saat anlatıyom Stok falan Alakası yok Bu kartların fiyatı bu tüm dünya'da , Fiyatlar Düşmeyecek artacak 50K'ya alın diyiyor 😂

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
mehmet alp kütük
Kartlarda problem çıkıyor bi müddet sabredin sonra alırsınız ben öyle yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
44 e ne yapışması beyler şaka mısınız? 750$ MSRP olan kartın kâr marjı dahil 31-32 den satılması gerekiyor, bu fiyatlara ağır keriz silkeliyorlar.

Bence bu olaya artık devletin el atması gerekiyor, özellikle teknoloji ürünlerlerini satan firmalar kafalarına göre at koşturuyor. Devletin bu adamlara aldığı fiyat ve sattığı fahiş fiyat arasındaki uçuk kâr marjının hesabını sorup ağır cezalar uygulaması gerekiyor yoksa milleti soymaya devam edecekler.
Sizin gibi 50 serisi 30-35 bantlarında olacak diyenler için şu yorumu daha önce de yapmıştım aynısını tekrar yazıyorum.
Fabrikasyon çıkışı üzerinde tavsiye edilen satış fiyatı yazan ürünler bile 2 katına satılıyor bu memlekette

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes
Yani 6 ay vade farksız taksit ile 5080 aldım ama bütçemi fazla zorlayacak gibi, acaba iade edip bunu mu alsam? Performans farkı ne kadar olur

Arkadaşlar biliyorum dlss falan ama eğer en ufak bir düşünceniz varsa gidin ikinci el temiz bir 6800 xt bulun 10-11 k arası keyfinize bakın. Bütçesi olmayana daha fp bir kart yok şu an.
Hocam zaten 6800 den yükseltmek isteyen, 2k da raytracing açmak isteyen insanlar da var ölelim mi biz

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Batuhan Altunay
Yani 6 ay vade farksız taksit ile 5080 aldım ama bütçemi fazla zorlayacak gibi, acaba iade edip bunu mu alsam? Performans farkı ne kadar olur

Hocam zaten 6800 den yükseltmek isteyen, 2k da raytracing açmak isteyen insanlar da var ölelim mi biz
yok kardeşim 6800xt alacaksın zorla miningte patlatılmış kart al yeni kart yerine bu foruma bayılıyorum ya

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes
Hocam günde en az Böyle 10 Kişi İle uraşıyorum Boş ver Anlamıyorlar

Hatta ben onların Firma çalışanları olduğunu düşünüyorum çoğunun profiline göz atınca belli oluyor Zaten

En büyük savaş cahillige karşı yapılan savaştır (M. kemal Atatürk)

Cahille sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline
(Mevlana)
Cahillikten daha büyük bir fakirlik olamaz.
(Hz.Muhammed S.A.V)

Kısaca sal uğraşma deymez
-Tek kötü yanı bunlar Enayi gibi almaya devam ediyor diye Fiyatlar daha'da yükseliyor Olan bize oluyor

Hocam Keşke anlasalar Adama stok sorunu var vs. 2 saat anlatıyom Stok falan Alakası yok Bu kartların fiyatı bu tüm dünya'da , Fiyatlar Düşmeyecek artacak 50K'ya alın diyiyor 😂
Haklısınız bu mentaliteden dolayı zamlanıyor, ama bazı insanlar bunun bilincinde olsa da başka insanlar bu mentaliteyle alacağından dolayı her türlü zamlanacak. Olanın gene bekleyene olduğu bir ülkede yaşıyoruz, ben kaç tane almak istediğim şeyi beklettiğim için alamadım

yok kardeşim 6800xt alacaksın zorla miningte patlatılmış kart al yeni kart yerine bu foruma bayılıyorum ya
Yani 40k bütçenin konuşulduğu yerde aklınız varsa 10k lık ekran kartı alın diyen var, ben de foruma bayılıyorum ya

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,898
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Birkaç fps fark olur. 5070 Ti düz 4080 gücünde bir kart. 5080 ile arasında 10bin liradan fazla fark varsa 5070 Ti al.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bahadır
Batuhan02 yazdığımı dikkatli oku bütçesi olmayan insanlar için diyorum.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Soner Özdener
Peşin fiyatına taksit olsa alınır ama deli gibi vade farkı var. Bence de bekleyin istediklerini vermeyin ki ahım şahım bir kart da değil yani 4xxx serisinin çok üstün de değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,713
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom