Neler Yeni

🔥İndirim Palit GamingPro RTX 5070 Ti 43.999 TL

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Gökhan
44 e ne yapışması beyler şaka mısınız? 750$ MSRP olan kartın kâr marjı dahil 31-32 den satılması gerekiyor, bu fiyatlara ağır keriz silkeliyorlar.

Bence bu olaya artık devletin el atması gerekiyor, özellikle teknoloji ürünlerlerini satan firmalar kafalarına göre at koşturuyor. Devletin bu adamlara aldığı fiyat ve sattığı fahiş fiyat arasındaki uçuk kâr marjının hesabını sorup ağır cezalar uygulaması gerekiyor yoksa milleti soymaya devam edecekler.
ben almanyadaki akrabamdan 5070ti isteyecektim ama orada bile bin avronun altına kart yok

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mehmet arslan
Şu an en ucuz RTX 5080 62bin lira. Çıktı demekle olmuyor bu işler. Stok bitince 62bini de göremiceksiniz.
Kanka zaten talep ettiğiniz için firmalar tavsiye edilen satış fiyatının çok üstüne satıyorlar adamların aklına ürünlerimiz niye satmıyor sorusunun cevabını getirtmiyorsunuz sırf ürüne olan talep biliniyor diye böyle ahlaksızca bir teklif çekmişler alın diyorsunuz neyse para sizin harcayın istediğiniz gibi

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,894
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Kanka zaten talep ettiğiniz için firmalar tavsiye edilen satış fiyatının çok üstüne satıyorlar adamların aklına ürünlerimiz niye satmıyor sorusunun cevabını getirtmiyorsunuz sırf ürüne olan talep biliniyor diye böyle ahlaksızca bir teklif çekmişler alın diyorsunuz neyse para sizin harcayın istediğiniz gibi
Ben alın demiyorum alırlar bunu da bitirirler diyorum. Stok sorunu var çünkü. Bunu almazsanız başkası alır fiyatlar 50bin üstüne çıkar. Bunu gördük hep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Toprak
hocam hiç 4070 ti super indirimi var mı

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,894
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,434
İsim
Kadir
Multiframe kaç oyunda olacağı belli değil
saf güçte eski seriyle aynı
5xxx serisi lansman fiyatta satılmıyorsa veya lansman fiyata gelecek şekilde hazır sistemde yoksa almayın tepkimizi gösterelim iş veya önemli bir sebepten dolayı alacak arkadaşları es geçiyorum. Perakende fiyatları gereksiz yüksek 4xxx serisi eritmeye çalışıyorlar
Ek olarak üreticiler az stok göndermiş belli, 4xxx serisi ilk çıktığında ertesi güne lansman fiyattan alanlar oluyordu
5070 de bakalım kaç tane lansman satışı olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
tomi makinen
Şubat 28 de AMD yeni kartlar tanıtılacak. Ben yine de o kartları görme tarafındayım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
Şubat 28 de AMD yeni kartlar tanıtılacak. Ben yine de o kartları görme tarafındayım
beklerlerse fiyat normale döner büyük ihtimal , kırmızı hap mavi hap muhabbetine döner bu bekleme işi :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,633
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom