Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
O ayette hadis kelimesi geçiyorsa sana cash 1k dolar yollayacağım hemen şimdi
Bunlar, sana gerçek olarak okuduğumuz ALLAH'ın ayetleridir. ALLAH'tan ve ayetlerinden başka hangi hadise inanıyorlar?
Tilke âyâtu(A)llâhi netlûhâ ‘aleyke bilhakk(i)(s) febi-eyyi hadîśin ba’da(A)llâhi ve âyâtihi yu/minûn(e)

Yolla şimdi beklemedeyim iban bilgimi istersen özelden iletebilirim

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Aynen net yollarsın, biraz daha uç.
Kankam 1k dolar 35 bin yapıyor banka hesabımda o kadar olduğu için maalesef o kadar söyleyebildim çünkü geçmediğine eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar, sana gerçek olarak okuduğumuz ALLAH'ın ayetleridir. ALLAH'tan ve ayetlerinden başka hangi hadise inanıyorlar?
Tilke âyâtu(A)llâhi netlûhâ ‘aleyke bilhakk(i)(s) febi-eyyi hadîśin ba’da(A)llâhi ve âyâtihi yu/minûn(e)

Yolla şimdi beklemedeyim iban bilgimi istersen özelden iletebilirim
hocam ya yaşın 13 yada ciddi zeka problemin var hadisin ne demekmiş bi bakarmısın sözlükten bana

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Kankam 1k dolar 35 bin yapıyor banka hesabımda o kadar olduğu için maalesef o kadar söyleyebildim çünkü geçmediğine eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ya yaşın 13 yada ciddi zeka problemin var hadisin ne demekmiş bi bakarmısın sözlükten bana
Dediğin şey o ayette "hadis" kelimesi geçiyorsa yollayacağımdı. Ne oldu Allah yoksa yalanı yasaklamadı mı sana?

CaFCaF55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kadir
Müslümanım gayet açık ve net. İslam benim birinci sıramda Sizin gibi art niyetli insanlar ayet cımbızlayarak sonuca varmaya çalışıyor. Maide suresinden kaynak atmayı biliyorsun aynı surenin 3. Ayetinde "Dini Kemale Erdirdim" yazısını neden okumayıp hüküm uyduruyorsunuz Casiye 6. Ayette Kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bunları niye okumayıp kendinize Buhari dinini uyduruyorsunuz Spiritüalist Panteist kırması bir yandan Buhari kaynaklı bir dine inanıyorsun şurada
Bunu da anlamıyorum Kur'an-ı Kerim var iken kulaktan dolma bilgi nedir. Onlar hiç mi vesveseye gelmemiş hiç mi şeytan aldatmamış peygamber miydi ki (Tövbe Estağfurullah) söylenen sözlerin birebir geldiğine inanabiliyorsunuz. Sorunca senin kitabında her şey var diyorsunuz ama işinize gelmeyince sizler de çarpıtıyorsunuz....

Şuradaki çoğu kişiden az yerine getiriyorumdur şartları, sadece fikrimi belirttim size göre bu bir itopyada olabilir bana göre bir hayal veya gerçekleşmesi ihtimal bir şey ve kendimi savunuyorum onun dışında arkadaş savuruyor ve dediğim 2. kısımda %99
Şartları bile yerine getirmiyorsan( ne kadar getirdiğin hakkında hiçbir fikrim yok,benide ilgilendirmiyor.)neden dini bu kadar savunuyorsun? Önemli olan inanmak ama hiçbir şey yapmadan bununda anlamı yok,madem şartları yerine getirmiyorsunda neden şeriat ile insanların zorla İslam'ın şartlarıni yerine getirmesini istiyorsun?emin ol kendin şuan zaten yerine getirmiyorsan şartları, şeriat ile zorla getirmek hoşuna gitmez, ayrıca bu seriati suanki hükümetmi getirecek? İran'dan , Afganistandan farklı olmamız inan mümkün dahi olmaz, önemli olan dinin dayatılip zorla insanlara öğretilmesi değildir, önemli olan insanın düşüncesinin temiz olmasıdır.tıpkı başı kapalı olup zihniyeti bozuk olan onlarca kişi gibi ...

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Bunu da anlamıyorum Kur'an-ı Kerim var iken kulaktan dolma bilgi nedir. Onlar hiç mi vesveseye gelmemiş hiç mi şeytan aldatmamış peygamber miydi ki (Tövbe Estağfurullah) söylenen sözlerin birebir geldiğine inanabiliyorsunuz. Sorunca senin kitabında her şey var diyorsunuz ama işinize gelmeyince sizler de çarpıtıyorsunuz....
İşlerine gelincede hukuka göre giderler.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Ne arapça biliyorsunuz ne fıkıh biliyorsunuz ne hadis biliyorsunuz gözünüzü seveyim yapmayın ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,950
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom