Captain Barbossa
80+ Bronze
Ben aynı işlemciyi kule tipi ile kullanıyorum yeterli geliyor. O işlemci için sıvıya çok gerek yok iyi bir kule tipi alınabilir. Karar yine sizin.
kaliteli 240mm ler 4-5k arası en kaliteli hava soğutuclarından biri 1.5k karar senin.vala hocam bütçem yok yani 2 3 k civarı verebilirim 240 olan çok pahalımıdır acaba
Verim alamayacağın ürüne para verip sonrasında da pişman olmanı istemem açıkcası.vala hocam bütçem yok yani 2 3 k civarı verebilirim 240 olan çok pahalımıdır acaba
40 45 dereceyse şükür namazı kılmalısın, bende phantom spirit var boşta 40 oyunda 50-60 oyuna göre değişiyor.öyle yüksek oyunlar oynamıyorum ama bilgisaayrı açtığım anda 40 45 buluyor
boşta 40 50 55 civarı oyun açık şuan bi oyun ama öyle yüksek oyunlar oynamıyorum 68 7040 45 dereceyse şükür namazı kılmalısın, bende phantom spirit var boşta 40 oyunda 50-60 oyuna göre değişiyor.
Para koyup güzel bir soğutucu al yazın 90ı vurur işlemci.boşta 40 50 55 civarı oyun açık şuan bi oyun ama öyle yüksek oyunlar oynamıyorum 68 70
Verim alamayacağın ürüne para verip sonrasında da pişman olmanı istemem açıkcası.
Sıvı soğutma işi kalitesiz olunca hem performans, hem ömür açısından iyi olmayabilir, bu da parayı çöpe atmak demek.
Bahsi geçen hava soğutucular hem daha uzun ömürlü, hem de F/P ürünler. Sınırlı bütçede macera aramaya gerek yok.
Para koyup güzel bir soğutucu al yazın 90ı vurur işlemci.
çok iyi alabilirsin benim önerdiğim.![]()
Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB İşlemci Soğutucu (ACFRE00142A)
bu nasıl peki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
hocam bu nasıl sizce almalımıyım
İllaki sıvı soğutucu alacaksan madem akşam gaming gecesini takip et, belki güzel fiyata bi' şey denk gelebilir.![]()
bu nasıl peki hocam
![]()
hocam bu nasıl sizce almalımıyım
tmm tşkler o zaman bunu alacağım ok saolçok iyi alabilirsin benim önerdiğim.
hocam önerdiğin kule tipi soğutucuda çok iyi sadece gürüntü bakımından diyorum yinede tşklerİllaki sıvı soğutucu alacaksan madem akşam gaming gecesini takip et, belki güzel fiyata bi' şey denk gelebilir.
En azından bütçeni iyi kullanmış olursun.
Ben kullanmadığım için performansıyla ilgili bi' şey söylemek yanlış olur, yorumlara ya da kullanıcı varsa onlara bakmak lazım.
Valla anlamadım ben gelsin 360mm bakıcam ondada sorun varsa konu açarınSende sorun var bence
Bende 7500f var kule tipi fan ile yükte 50 yi geçmiyor![]()
Valla anlamadım ben gelsin 360mm bakıcam ondada sorun varsa konu aç
hocam kapatım bilgisayarı açtım şuan 50 53 civarıValla anlamadım ben gelsin 360mm bakıcam ondada sorun varsa konu açarın
stok soğutucu için normal değerler bunlar termal macunda almayı unutma thermal grizzly kryonaout veya mx6 öneririm kryonaout baya iyidir buz gibi çalışır işlemci.hocam kapatım bilgisayarı açtım şuan 50 53 civarı