Onun işleyişi nasıl hocamAlışveriş mantığını kavrayabilirim dersen en iyisi BUFF 163
Burada direkt anlatamayacağım kadar karışık sayılır. YouTube tarzı yerlerde bir sürü rehber videosu bulunuyor.Onun işleyişi nasıl hocam
Başka site öneriniz var mıdır bynogame dışındaBurada direkt anlatamayacağım kadar karışık sayılır. YouTube tarzı yerlerde bir sürü rehber videosu bulunuyor.
Türk sitelerinin hiçbirinden kâr edemezsin. Yabancı olarak dediğim gibi BUFF163'ten başka bir şey aklıma pek gelmiyor.Başka site öneriniz var mıdır bynogame dışında
Şu an için pek kâr etme amacım yok. Bıçak eldiven ve güzel birkaç skin almak istiyorum. Uygun fiyatlı ve güvenilir site arıyorum.Türk sitelerinin hiçbirinden kâr edemezsin. Yabancı olarak dediğim gibi BUFF163'ten başka bir şey aklıma pek gelmiyor.
#reklam değildir. Zamanında shadowpay adlı siteden çok alışveriş yaptım , uygun fiyata geliyordu.
Shadowpay işleyişi nasıl hocam? Direkt siteye banka hesabımızdan mı para yüklüyoruz yoksa steam bakiyesi mevcut skinleri satarak falan mı?ben shadowpay kullandım crypto olarak çekiyordum genelde eskiden bankayada çekmiştim ama komisyonları farklı bynogamede çok ucuza bişey bulursam da satın almak için kullandığım oldu.
Zaten olayı da o. O yüzden sistemi çok karışık. Çin pazarı olduğu için fiyatlar da ucuz.buff çin dışı kapalı şu an en iyi site csfloat başka site kullanma
çin vatandaşı olduğunu doğrulamadan işlem yapılmıyor maalesef ödeme yöntemlerini de sadece çin üzerinden alıyorlarZaten olayı da o. O yüzden sistemi çok karışık. Çin pazarı olduğu için fiyatlar da ucuz.