Neler Yeni

850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sonsuz evren
Herkese merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere Asus rog strix 850 watt 80 Gold tam modüler psum bu sabah elektirik git gelden patladı garantim var ve gonderdim fakat elimde bir PSU olmadığı için test etme şansım olmadı sistemin i513600kf MSI rtx 3080 Asus rog strix b660 a wifi anakart, PSU çok kötü ses ve koku çıkartarak patladı şöyle bir şey var bilgisayar açık değilken bu oldu yani fiş prizdeyken ama bilgisayar kapalı uykudan uyandım, asla anlam veremedigim bir şey bilgisayar kapalı tamam PSU güç çekiyor ama diğer bileşenlere bir şey olmuş mudur? Bilgisayar elektirik gidip gelince kapalıydı kesinlikle açık değildi.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yasin V
Herkese merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere Asus rog strix 850 watt 80 Gold tam modüler psum bu sabah elektirik git gelden patladı garantim var ve gonderdim fakat elimde bir PSU olmadığı için test etme şansım olmadı sistemin i513600kf MSI rtx 3080 Asus rog strix b660 a wifi anakart, PSU çok kötü ses ve koku çıkartarak patladı şöyle bir şey var bilgisayar açık değilken bu oldu yani fiş prizdeyken ama bilgisayar kapalı uykudan uyandım, asla anlam veremedigim bir şey bilgisayar kapalı tamam PSU güç çekiyor ama diğer bileşenlere bir şey olmuş mudur? Bilgisayar elektirik gidip gelince kapalıydı kesinlikle açık değildi.
Her şey olmuş olabilir. Sonuçta bu bir komple sistem ve birbirine iletkenler ile bağlı. PSU dan diğerlerine sekmiş olabilir. Umarım en hafif şekilde atlatırsın. Bol şans.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
M.Rüzgar Özen
Elektrik şirketine dava açarak söke söke alabiliyorduk.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Tamamen şans işi en korktuğum şey.
Ama büyük ihtimalle bir şey olmamıştır diğer birleşenlere sorun yaratacağına zan etmiyorum kalitesiz bir psu olsa neyse ama bu seviyedeki psu nun yapacağına zanetmiyorum
Geçmiş olsun şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sonsuz evren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şey olmuş olabilir. Sonuçta bu bir komple sistem ve birbirine iletkenler ile bağlı. PSU dan diğerlerine sekmiş olabilir. Umarım en hafif şekilde atlatırsın. Bol şans.
Umarım sıkıntı çıkmamıştır başka bir PSU da yok test edeyim durduk yere elektirik gitti ve geldiğinde fişe takiliydi ki şuana kadar hiç bir problem yaşamadım geldiğinde bir catirdama ve patlama sesi ile uykudan uyandım yatağımın yanında hemen fişi çektim baya kötü koku girdi odaya direkt tüm bağlantıları soktum PSU yu çıkardım erime vs yok ama aşırı bir yanma kokusu var , böyle bir PSU nun bunu yapması Cidden korkuttu en iyi olsun diye en pahalsini almıştım oysa, umarım sistemde bir sıkıntı çıkmamıştır diğer bileşenlerde gözle görülür bir hasar ve koku yok direkt Asus ile iletişime geçtim ve Penta ya gondermemi istediler gönderdim bekliyorum şuan inşaallah garanti kapsamında tamiri olur yada değişimi ve diğer bileşenlerde sağlıklıdır nelerden kısıp bu sistemi kurana kadar şuan böyle bir şey cidden çok sıkıcı yorumunuz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik şirketine dava açarak söke söke alabiliyorduk.
Maalesef sanmıyorum vereceklerini sabahın 9 unda ne kesintisi anlamadım zaten oruç ayı sahura kadar uyumadım saat 7 gibi uykuya daldım ve 9 da patlama sesleri ile uyandım kapalı pc fişi takılı sadece inşaallah psu tek arizalanmistir ve garanti kapsamında yaparlar cidden moral birakmadi

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,438
İsim
Hacı
Sistemine yüksek ihtimalle bir şey olmamıştır.
ROG psu da sistemi koruyamayacaksa...

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Doğan gelişigüzel
geçmiş olsun umarım sadece psu da problem vardır ve asus arkasında durup size sıfır psu yollar konu kapanır şans işi bu işler en iyiside olsa bazen olabiliyor geçmiş olsun tekrardan dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sonsuz evren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen şans işi en korktuğum şey.
Ama büyük ihtimalle bir şey olmamıştır diğer birleşenlere sorun yaratacağına zan etmiyorum kalitesiz bir psu olsa neyse ama bu seviyedeki psu nun yapacağına zanetmiyorum
Geçmiş olsun şimdiden.
Umarım dediğiniz gibi olmuş ve sisteme zarar vermemiştir sizleri haberdar ederim, böyle kaliteli bir marka ve psu nasıl bomba gibi patladı sistem kapalı haldeyken hala anlamış değilim oysa fişi hep takılı ani güç dalgalanması mi oldu bilmiyorum çünkü uyuyordum garantiye gönderdim bakalım sıkıntısız hal olur umarım gerçekten sistemi toplayana kadar gözüm çıktı heryerden keserek, tekrar böyle bir sistemi toplamak için ne psikolojim kaldırır nede bütçem var cidden moral kalmadı sabahtandır keşke bir PSU olsaydı da test edebilseydin sistem ne durumda diye maalesef gelene kadar elim kolum bağlı bekleyeceğim sistemde gözle görünür bir sıkıntı yok ve koku da yok yorum ve desteğin için çok teşekkürler insaalah dedginiz gibidir

Sistemine yüksek ihtimalle bir şey olmamıştır.
ROG psu da sistemi koruyamayacaksa...
Yani zaten bende bu yüzden tercih ettim ve şuan garantiden gelecek cevabı bekliyorum, sistem açık ve yük altında olsaydı derdim olabilir fakat kapalı pc bomba gibi patladı, o an uyanmasaydim ve koşup fişi cekmeseydim belki de alev almıştı, çok şükür bu konuda cana gelecegine mala gelsin diyorum şuan teselli olarak

geçmiş olsun umarım sadece psu da problem vardır ve asus arkasında durup size sıfır psu yollar konu kapanır şans işi bu işler en iyiside olsa bazen olabiliyor geçmiş olsun tekrardan dostum

Çok sağ olun gerçekten umarım PSU tek gitmiştir şuan tek düşüncem o ve en az masrafla durumu kurtarabilirim diğer ürünlerinde garantisi var ama işte ne diyeceğimi bilmiyorum, çok çok sağ ol dostum desteğin ve yorumun için

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,438
İsim
Hacı
Umarım dediğiniz gibi olmuş ve sisteme zarar vermemiştir sizleri haberdar ederim, böyle kaliteli bir marka ve psu nasıl bomba gibi patladı sistem kapalı haldeyken hala anlamış değilim oysa fişi hep takılı ani güç dalgalanması mi oldu bilmiyorum çünkü uyuyordum garantiye gönderdim bakalım sıkıntısız hal olur umarım gerçekten sistemi toplayana kadar gözüm çıktı heryerden keserek, tekrar böyle bir sistemi toplamak için ne psikolojim kaldırır nede bütçem var cidden moral kalmadı sabahtandır keşke bir PSU olsaydı da test edebilseydin sistem ne durumda diye maalesef gelene kadar elim kolum bağlı bekleyeceğim sistemde gözle görünür bir sıkıntı yok ve koku da yok yorum ve desteğin için çok teşekkürler insaalah dedginiz gibidir

Yani zaten bende bu yüzden tercih ettim ve şuan garantiden gelecek cevabı bekliyorum, sistem açık ve yük altında olsaydı derdim olabilir fakat kapalı pc bomba gibi patladı, o an uyanmasaydim ve koşup fişi cekmeseydim belki de alev almıştı, çok şükür bu konuda cana gelecegine mala gelsin diyorum şuan teselli olarak

Çok sağ olun gerçekten umarım PSU tek gitmiştir şuan tek düşüncem o ve en az masrafla durumu kurtarabilirim diğer ürünlerinde garantisi var ama işte ne diyeceğimi bilmiyorum, çok çok sağ ol dostum desteğin ve yorumun için
Sistemi deneyince dönüş yapar mısınız kaliteli bi psu sistemi kurtarabilmiş mi öğrenmiş oluruz.
Yüksek ihtimalle yüksek voltaj geldi o nedenle kavruldu psu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sonsuz evren
Sistemi deneyince dönüş yapar mısınız kaliteli bi psu sistemi kurtarabilmiş mi öğrenmiş oluruz.
Yüksek ihtimalle yüksek voltaj geldi o nedenle kavruldu psu.
Kesinlikle yazacağım bakalım umarım kurtarmış ve sadece kendisi gitmiştir, muhtemelen öyle olmuştur elektirikten kaynaklı bu elektirik şirketine dava da açsam boş kanıt nasıl olacak elimde bilmiyorum çünkü başka bir şey yanmamis evde bu gitmiş acaba kısa devremi yaptı psu içerde onu da bilmiyorum çünkü gerçekten çok sessiz ve stabil çalışıyordu en korktuğum şey olduğu için en pahalısını almıştım şunu anladım maalesef elektronik ürün şans işi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
efe araci
hocam bu kalitede ki bir psunun bu sorunu yaşatması çok ilginç elektrik şirketine dava aç seve seve parasını versinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet beşli
geçen bizde temizledik taktık yerine power suply oda patladı alev attı arkadan poweri değiştirdik sisteme bişi olmamıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sonsuz evren
hocam bu kalitede ki bir psunun bu sorunu yaşatması çok ilginç elektrik şirketine dava aç seve seve parasını versinler.
Vereceklerini sanmıyorum hocam adamlara kanıt ne göstereceğim bilmiyorum ancak gelip kontrol edilip bakılması gerek zaten bu yüzden garantiye gönderdim umarım orda kesin bir şey söylerler neden olduğu hakkında, ayrıca bende sizin gibi düşünüp bunu aldım kaliteli diye maalesef bomba gibi patladı o an uyanıp yetismesem fişi cekmeseydim belki de alev alıp evi yakacaktı

geçen bizde temizledik taktık yerine power suply oda patladı alev attı arkadan poweri değiştirdik sisteme bişi olmamıştı
Gerçekten mi hocam inşaallah dediğiniz gibi olmuştur ve sisteme zarar vermemiştir yani sırf korumaları var diye kaliteli ve pahalı olanları alıyoruz zaten resmen bomba gibi patladı, kablolarda en ufak bir sıkıntı yoktu bu arada herhangi bir yanma vs psu koku haricinde hiç yandığı anlasilmiyordu ne olduysa içinde oldu yani sistem sorun olmamışsa ve garantide yapmazsa yeni psu alırım en fazla zararım o olur ne yapalım ve bir daha fişi kesinlikle takılı bırakmam hiç bir PSU ya da güvenmem artık bu dakikadan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,683
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom