Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou NB F80 1.196,05 TL 🔥 🔥

CptSpork

80+ Bronze
h100 ile f80 arasında ben de çok kaldım ama f80 daha mantıklı geldi. h100 ün uzun sopa gibi kısmı kötü gözüküyor masada. f80'in kolu monitör arkasında kaldığından görmüyorsun bile. ama yükseğe çıkma açısından h100 daha iyi tabi. üst model olup olmadığı tartışılır, f80 çok daha tercih edilen bi model ama orası kesin.

Yukosss

80+ Bronze
Aslında yükseltmek için 2-3 tane kalın mdf üst üste koyup sonrasında standi burya sabitleyemezmiyim o ayar varya hani masaya sabitleme için onun aralığı yetermi acaba benimkinden yola çıkarak boyle bisey düşündüm de olur gibi sanki
o aralık sanırım 10cm ona göre hesaplayın hocam

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Emre
image.jpg

Arkadaşlar kol geldi ancak kutusu böyle, önceden de satın almıştım onun kutusu siyahtı eski nesil herhalde

Palo DAYI 👑

80+ Gold
mobilden deneyin bide hocam
ikisindede vermiyor ayrıca yeni üyeye prime üyeliğini 1 ay beleş veriyordu onuda vermıyor acaba bu sistem kalktımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

o aralık sanırım 10cm ona göre hesaplayın hocam
ben büyük ihtimal h100 alıcam gibi h100deki monitorü tutan o kolu cıkarıp bendekı standa takıcam eğer genişlik olarak uyarsa çok iyi olur acaba onun çapı kac ya nerden bulabilirim bir bakayım olmassa gecen ki konuda birisinde vardı ona sorayım o bakı verse cok iyi olur :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ikisindede vermiyor ayrıca yeni üyeye prime üyeliğini 1 ay beleş veriyordu onuda vermıyor acaba bu sistem kalktımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben büyük ihtimal h100 alıcam gibi h100deki monitorü tutan o kolu cıkarıp bendekı standa takıcam eğer genişlik olarak uyarsa çok iyi olur acaba onun çapı kac ya nerden bulabilirim bir bakayım olmassa gecen ki konuda birisinde vardı ona sorayım o bakı verse cok iyi olur :)
Edit h100 ve f80 ürünlerinin satıcısı amazon olmadığı için yeni hesapta mobilden ilk alişveriste 100 tl indirim uygulayamiyoruz ama 1 aylık beles prime üyeliğini hala çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,628
Üyeler
170,393
Son üye
ram0nline
Top Bottom