goku010203
80+ Bronze
Sıvı soğutma isterseniz kesinlikle bunu alın lianli nin en iyi sıvı soğutması bu
Diğer modellere fazladan para dökmeyin iyi soğutucu. Ben ya phantom spirit 120 se argb alın derim yada bunu.
Anakart konusunda üzecek bişey çıkmaz bu tamamen size bağlı kaç tane USB girişi var kaç M2 slotu var vs. Switchine bakarsın, konfigürasyonları hepsinin datasheetinde yazıyor. Yani anakart kafaya takmaya gerek yok x870 çipe sahip bişey alırız hepsi iyi zaten gigabyte aorus alınabilir ona bakarız.
Diğer modellere fazladan para dökmeyin iyi soğutucu. Ben ya phantom spirit 120 se argb alın derim yada bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram oc yapmayacaksanız çok iyi bişey almaya gerek yok yani patriot alabiliriz tam f/p ram 6k cl30 ideal. marka diye ekstra para vereceğime kaliteli çipe sahip ürün alırım mesela gskill almam.Evet duymuştum
Açıkçası fazla bilmiyorum 1 hafta oldu araştırmaya başlayalı ssd tarafında kingston popüler gibi ama ram, anakart konusunda takıldım
Anakart konusunda üzecek bişey çıkmaz bu tamamen size bağlı kaç tane USB girişi var kaç M2 slotu var vs. Switchine bakarsın, konfigürasyonları hepsinin datasheetinde yazıyor. Yani anakart kafaya takmaya gerek yok x870 çipe sahip bişey alırız hepsi iyi zaten gigabyte aorus alınabilir ona bakarız.