Neler Yeni

Üst segment ama FP odaklı parça önerisi

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
Ekran kartı 5080 işlemci 9800x3d (oyun içinse bunu alın, 24 fazla 21-22ye düşsün bari öyle alın) anakart x870 SSD kc3k/fury renegade, ram patriot, psu enermax revulation, kasa (objektif bi konu onun için ayrı konu açarsınız bir sürü model var sonuçta sizin isteğinize bağlı), soğutucu lianli lite ii. Sistem böyle. Monitör attığım Dell oled monitörü alın. Şuan almayacaksanız söylediğim parçalar uygun fiyata gelince alın hocam. 9800x3d 21e inmişti 22ye yine alınabilir de 24 verilmez. Patriot 7ye geldi güzel indirim. SSD konusunda itopya ara sıra kingston renegade fury i 5.5e getiriyo güzel fırsat, 2 hafta önce gaminggecesinde de 5400e düşmüştü cuma günü İncehesap sitesi saat 22.00 oraya da bi 5 dk bakın derim.(X870 steel legendde gaminggecesinde düşmüştü o fiyata güzel anakart)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe nedir? El ölçüsü ve tutuş şeklinizi söyler misiniz bir de
Pek bir bütçe sınırı yok gecikme süresi az olsun kablosuz dongleli olacaksa. Ayrıca çok hafif mouse kullanmayı sevmiyorum mümkünse ağır olanlardan örnek olarak Logitech var onun gibi 502 heroydu sanırım ama daha iyileri var dersen göz atarım

goku010203

80+ Bronze
Gerekmiyor, 16'da 32'de iş görür fakat o bütçede almışken tek seferde alın, ileride daha fazlası lazım alıyım, sökeyim takayım ile uğraşmazsınız. Evet 10 dakikalık bir iş ram değiştirmek ama ne gereği var.
SSD için de aynı şekilde, almışken tam alın. HDD gibi ölü teknoloji değil SSD, Bozulma ihtimalleri daha az.
Reis 2026-2027de ddr6 çıkacak 64gb fazla bile zaten ne 128i. SSD isterse ilave yapabilir gen4 high-end ssdlerden kc3k, fury. 1600w tbw + dram var kaç sene götürür bu, cıvıtmaya gerek yok.

Pek bir bütçe sınırı yok gecikme süresi az olsun kablosuz dongleli olacaksa. Ayrıca çok hafif mouse kullanmayı sevmiyorum mümkünse ağır olanlardan örnek olarak Logitech var onun gibi 502 heroydu sanırım ama daha iyileri var dersen göz atarım

Beast x max, strider de olabilir magnezyum kasa ürünler biliyosundur belki. Wlmouse markasına ait ama her mouse'si alınmaz sensörle alakalı problemler çıkabiliyor bende de beast x 4k Gold var. Strider yeni çıktı zaten güzel mouse claw tutuşa sahipsen alınabilir sycrox v8 de iyi mouse f/p, ne begendiysen onu al onerdiklerim arasından. Beast x max pek sorun yasamazsin diye biliyorum onda pek sorun duymadım daha çok sword x duydum.

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
Reis 2026-2027de ddr6 çıkacak 64gb fazla bile zaten ne 128i. SSD isterse ilave yapabilir gen4 high-end ssdlerden kc3k, fury. 1600w tbw + dram var kaç sene götürür bu, cıvıtmaya gerek yok.

Beast x max, strider de olabilir magnezyum kasa ürünler biliyosundur belki. Wlmouse markasına ait ama her mouse'si alınmaz sensörle alakalı problemler çıkabiliyor bende de beast x 4k Gold var. Strider yeni çıktı zaten güzel mouse claw tutuşa sahipsen alınabilir sycrox v8 de iyi mouse f/p, ne begendiysen onu al onerdiklerim arasından. Beast x max pek sorun yasamazsin diye biliyorum onda pek sorun duymadım daha çok sword x duydum.
Pek rahat değil gibi gözüküyor bence tercihim logitech olmalı 5-6k arasındaydı sanırım

goku010203

80+ Bronze
Bide beast x pro larda çıkmış, yeni donanım olarak gelmiş. Benim beast x ilk seri olduğu için paw3995 sensör var o zamanlar 3950 yoktu donanım yeni onun dışında pek bi fark yok diye biliyorum. Shape için eloshapes sitesini kullan claw için sycrox v8, wlmouse strider güzel gider. Strider shape merak ediyosan xm2w tarzı bi şekle sahip. Onu kullanmadıysan xm2w klonu aj159 pro-apex var baya benziyo, temuda uygun fiyata satıldı çoğu kişi aldı belki kullanmissindir diye söylüyorum.

Pek rahat değil gibi gözüküyor bence tercihim logitech olmalı 5-6k arasındaydı sanırım
Logitech tercih etmeyin hocam hele hele 5-6k hiç vermeyin. Shape sizi cezbettiyse lamzu maya x olabilir, gayet güzel mouse'dir. Shape baya benzer. Gpx2 pahalıya satiyolar.

Hem lamzu maya'da 8k dongle var, maya x daha iyi bir tercih olur. Ağırlık olarak gpx2 60g maya x 47g

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
Bide beast x pro larda çıkmış, yeni donanım olarak gelmiş. Benim beast x ilk seri olduğu için paw3995 sensör var o zamanlar 3950 yoktu donanım yeni onun dışında pek bi fark yok diye biliyorum. Shape için eloshapes sitesini kullan claw için sycrox v8, wlmouse strider güzel gider. Strider shape merak ediyosan xm2w tarzı bi şekle sahip. Onu kullanmadıysan xm2w klonu aj159 pro-apex var baya benziyo, temuda uygun fiyata satıldı çoğu kişi aldı belki kullanmissindir diye söylüyorum.

Logitech tercih etmeyin hocam hele hele 5-6k hiç vermeyin. Shape sizi cezbettiyse lamzu maya x olabilir, gayet güzel mouse'dir. Shape baya benzer. Gpx2 pahalıya satiyolar.
Tutuş bakımından en rahatı logitech ayrıca 114 gram olmasıda iyi daha önce kullanmıştım oldukça rahattı senin önerdiklerin biraz uymuyor bana çok hafifler birde tamperli camda oynuyorum eğer senin önerdiklerini alırsam hedefleri vuramam 😅

goku010203

80+ Bronze
Tutuş bakımından en rahatı logitech ayrıca 114 gram olmasıda iyi daha önce kullanmıştım oldukça rahattı senin önerdiklerin biraz uymuyor bana çok hafifler birde tamperli camda oynuyorum eğer senin önerdiklerini alırsam hedefleri vuramam 😅
47 gram çok hafif değilki hocam zaten batarya önemli rol oynuyor ağırlıkta. Çok istiyorsanız modlayıp batarya takarsınız. Bide control PTFE skatez alabilirsiniz madem uçmasın istiyorsunuz. Cam skatez almayın cam camı çizer.

Mouse lamzu maya x, skatez EspTiger, Tiger V2 Dot yada X-raypad dot. Farklarını araştırabilirsiniz nasıl bi kontrol skatez istediğinize bağlı. Dot skatez almanız çok daha iyi olur ve arada bi değiştirin skatezleri. 6 ayda bir yeterlidir sanırım.

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
47 gram çok hafif değilki hocam zaten batarya önemli rol oynuyor ağırlıkta. Çok istiyorsanız modlayıp batarya takarsınız. Bide control PTFE skatez alabilirsiniz madem uçmasın istiyorsunuz. Cam skatez almayın cam camı çizer.
Düşüneceğim daha geçenlerde 45 gram bir mouse vardı onu kullanmıştım gerçekten kontrol etmesi çok zor oluyor ayrıca tek sıkıntı bu değil tutuş olarak logitech rahat geliyor diğerlerini tam kavrayamıyorum

goku010203

80+ Bronze
Yani hafif olması daha iyi çok hafif de olmasın 47 gram gayet iyi bence. Siz yanlış bakiyosunuz bunun için control skatez alırız daha iyi olur.

Düşüneceğim daha geçenlerde 45 gram bir mouse vardı onu kullanmıştım gerçekten kontrol etmesi çok zor oluyor ayrıca tek sıkıntı bu değil tutuş olarak logitech rahat geliyor diğerlerini tam kavrayamıyorum
Hocam dediğim gibi lamzu maya x gpx2 shape olarak neredeyse aynı, eloshapes karşılaştırmasına baktınız mı? Zaten lamzu maya x'i gpx2 istediniz diye önerdim.

Pembe olan maya x, mavi olan gpx2. Shape çok benzer.

Ekler

• IMG_20250322_041118.jpg
    IMG_20250322_041118.jpg
    76.6 KB · Hit: 5
Son düzenleme:

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
Yani hafif olması daha iyi çok hafif de olmasın 47 gram gayet iyi bence. Siz yanlış bakiyosunuz bunun için control skatez alırız olur biter.

Hocam dediğim gibi lamzu maya x gpx2 shape olarak neredeyse aynı, eloshapes karşılaştırmasına baktınız mı? Zaten lamzu maya x'i gpx2 istediniz diye önerdim.
Tamam öyleyse senin söylediklerini deneyeceğim öncelikle, beğenmezsem köşeye koyarım artık ne olacak

ish?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yapma
Yani hafif olması daha iyi çok hafif de olmasın 47 gram gayet iyi bence. Siz yanlış bakiyosunuz bunun için control skatez alırız daha iyi olur.

Pembe olan maya x, mavi olan gpx2. Shape çok benzer hocam, nerdeyse aynı.
Benim dediğim buydu aslında

Ekler

• 1742606074728.png
    1742606074728.png
    118.2 KB · Hit: 5

goku010203

80+ Bronze
Benim dediğim buydu aslında
Çok fazla makro tuşu lazımsa belki alınabilir ama önermem.

Hocam itopyada 30a düşmüş mağazası yakınsa yapıştırın derim. Gaminggende 30.5di zam yemiş sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,786
Üyeler
170,414
Son üye
gup1660super
Top Bottom