❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

haber bekliyorum hocam yarın cevap attıgında konu cok kalabalık olur muhtemeln beni ayrıca etiketlersen cok mutlu olurum
hocam iptal etme yeri falanda yok yüksek ihtimal bizim paralar yanacak ama

İnşallah böyle olmaz 😁😁
Vergi yüksek çıkmış

Yüksek çıkmamış, çıkması gerektiği kadar çıkmış. %60 olduğu için tam olarak %60 çıkmış zaten. Sipariş fiyatını çarpın zaten ödeyeceğiniz ortaya çıkar. Üstteki taktik ile A820 Max'i 15 dolar'a alırsanız 341,69 TL vergi oluyor.

Gümrüğe takılırsa %60 ın çok daha üzerinde çıkarıyorlar çünkü senin aldığın fiyatı baz almıyorlar kafalarına göre bazen 2 katı bir fiyatı baz alıp vergi kesiyorlar. Hatta muhtemelen çok kişi bu siteden ürün alırsa ürünlerin hepsi aynı anda gümrüğe girecek ve herkes üstüne benzer fiyatları yazdığı için toplu paket olacak herkes. Bu nedenle zaten ürünleri alırken firma size 'vergi çıkıp çıkmayacağından emin değiliz' diye belirtir. Riske atacak parası olan alsın ama harçlık biriktirip alacak kişi bunu yapmasın, tabii herkes kendisi bilir.
hocam burada iptal etme yeride yok sizce ne olur riske girilir mi yoksa iptal edip parayı alsak kısa sürede gelirmi nasıl yapalım

Gümrüğe takılırsa %60 ın çok daha üzerinde çıkarıyorlar çünkü senin aldığın fiyatı baz almıyorlar kafalarına göre bazen 2 katı bir fiyatı baz alıp vergi kesiyorlar. Hatta muhtemelen çok kişi bu siteden ürün alırsa ürünlerin hepsi aynı anda gümrüğe girecek ve herkes üstüne benzer fiyatları yazdığı için toplu paket olacak herkes. Bu nedenle zaten ürünleri alırken firma size 'vergi çıkıp çıkmayacağından emin değiliz' diye belirtir. Riske atacak parası olan alsın ama harçlık biriktirip alacak kişi bunu yapmasın, tabii herkes kendisi bilir.
valla hocam ben 5 6 gün önce aldım cidoo nebula 34$ olanı bekliyorum gümrükte kalırsa haber veririm kargoya verilmiş yunexpress ile

valla hocam ben 5 6 gün önce aldım cidoo nebula 34$ olanı bekliyorum gümrükte kalırsa haber veririm kargoya verilmiş yunexpress ile
hcam 34 dolar oldugu icin kalacak muhtemelen

Aynı hesaptan 2 tane aldım aynı TC ile, bakalım ne olacak. Herkese yardımları için teşekkür ederim

Yüksek çıkmamış, çıkması gerektiği kadar çıkmış. %60 olduğu için tam olarak %60 çıkmış zaten. Sipariş fiyatını çarpın zaten ödeyeceğiniz ortaya çıkar. Üstteki taktik ile A820 Max'i 15 dolar'a alırsanız 341,69 TL vergi oluyor.
kral vergi 2024 yazında çıktı yani önceden olmuş bu olay vergi yüzde 20 30ken

gelse hocam vergisi çıksa ürün almasak iadeye geri kendi döner dimi

sen de bu siteden mi aldin indirmli mi almıştın faturayı nasıl kesmişler bakabilir miisn indirimi katmışlar mı

Hocam 820 max iade edeceğim lakin sipariş iptal butonu gibi bir şey yok.

Skyloong modelini 20 dolara aldım. 2 sipariş oldu şimdi

820 max iptal etme yolunu bulmam lazım

kredi kartından aldım bilgim dahilinde degil derim geri alamaz myım yinede :d
banka kartından aldım iade olsa bile uzun sürecek en kötü 10 paket sigara içmedim yerine koyarım yapcak bişi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar forumuda bırakıcam her akşam masraf ettiriyonuz yaw kanıma girip durmayın

Hocam güzel açıklamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,662
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri