❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

mail attım ingilizce şekilde kargonun yunexpress ve fiyatın kargo dahil 20 dolar civarı göstermelerini istedim lakin o zaman monsgeek bu kadar bilinmiyordu ve trye gönderimi açıktı şu an gaming gen gibi siteler satıyor ve kendi sitesinde trye gönderimi kapalı

epomaker'a gelince gümrükte bilinen bir firma sanırım gümrükçüler direkt indirimsiz fiyatından örneğin indirimli 40$ ama indirimsiz 90$ iken indirimsiz fiyatından ekstra vergi çıkarmışlar zamanında 150 euro sınır varken yaşanmış bir durum bu riskli yani yine de ayrılabilecek bütçesi olan şansını deneyebilir ama para biriktirip almak isteyen bulaşmasın bence

%100 bir şey olur diyemem ama 27+3 euro(KARGO 0 EURO OLSADA 3 EURO OLARAK ALGILAR SİSTEM OTOMATİK KANUNLAR GEREĞİ) aşmayın derim. 600-700 bile vergi çıksa en azından klavye iyi dersiniz ama daha pahalı bir şey alırsanız can yakar. İade edecem deseniz kargo parasını kesip iade yatırırlar. Veya siz tek alsanız bir şey olmayacaktır ama 300 kişi cümbür cemaat alırsa tabii ki herkes birlikte paket olmuş olur. Diyeceğim o ki 27+3 euro altında kalıyorsa o riske değer gibime geliyor. Onun dışında harçlık toplayıp alan biri iseniz riske atmayın. Ürün pre-order ayrıca 2-3 haftaya anca kargolanır 2-3 haftayada ulaşsa 1-1.5 ay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade isterse tabii döner ama kargo ücretini onun iade parasından kesip yatırırlar onlar ile ilgili bir problem değil çünkü.
31.5 dolar kuponla 21.5 dolara denk geldi

valla deneyesimde gelmedi ama gelirse güzel olur adam akıllı fiyatta
bir kaç gün önce 2.4$ dolara fırçalı ve lubelu epomakerin kendi stableri falan da satılıyordu çok güzel fiyattı alamadım aklım onda kaldı benim de :D switch fiyatları da güzel wisteria olanı da beğendim ama 2. sipariş oluşturmak istemedim stabin stoğu bitti stok olsa alırdım ben de

Klavye yarı fiyatına inmiş. Bu kodu kullanırsanız ( EPOSPRING5USD ) 5 dolar indirimle 19 dolara geliyor . Vergisi için daha sonra arıyorlarmış, sanırım 10-15 dolar vergi çıkar. Max 1200-1300 TL ye gelmiş oluyor.

ya tam seviniyorum en sevmediğim renk kalmış sadece :(

bir kaç gün önce 2.4$ dolara fırçalı ve lubelu epomakerin kendi stableri falan da satılıyordu çok güzel fiyattı alamadım aklım onda kaldı benim de :D switch fiyatları da güzel wisteria olanı da beğendim ama 2. sipariş oluşturmak istemedim stabin stoğu bitti stok olsa alırdım ben de
valla hocam 350 ye okeyim de daha fazlaya gözüm kesmiyor

valla deneyesimde gelmedi ama gelirse güzel olur adam akıllı fiyatta
Çoğu sipariş pre-order bu 820 max dahil yani 2-3 hafta üretim için bekletecekler üstüne kargo süresi 2-3 hafta bekletecekler. Direkt üretimden satışa sunmuşlar sanırım. Adamlar bu fiyattan bile kar ediyor düşünün normal fiyatlarda ne kadar kar ediyorlardı... Önceden böyle dünya çapına kargoları vs yoktu artık uyuyan dev uyandı direkt tüm kar oranlarını kendilerine saklayıp direkt son kullanıcıya satıyorlar.

31.5 dolar kuponla 21.5 dolara denk geldi
Dualarımız seninle İnşallah takılmaz diyelim.

Çoğu sipariş pre-order bu 820 max dahil yani 2-3 hafta üretim için bekletecekler üstüne kargo süresi 2-3 hafta bekletecekler. Direkt üretimden satışa sunmuşlar sanırım. Adamlar bu fiyattan bile kar ediyor düşünün normal fiyatlarda ne kadar kar ediyorlardı... Önceden böyle dünya çapına kargoları vs yoktu artık uyuyan dev uyandı direkt tüm kar oranlarını kendilerine saklayıp direkt son kullanıcıya satıyorlar.

Hocam benimkiler switch direkt cikar kargoya lakin 31.5 dolar indirimsiz fiyati

taobao sitesinde çinin n11 trendyolu gibi bir şey sanırım aula kuponla 100 yuan yani 500 600 tl civarına satılıyordu ki bu da dediğin gibi kar ettikleri fiyat muhtemel :D

vergi itirazı vs için bu konuya göz atın derim

mesela böyle dolu bir aula f2087 pro bu fiyata satılıyor

Ekler

• Screenshot_20250323_004809.png
    Screenshot_20250323_004809.png
    1.4 MB · Hit: 93
  • Screenshot_20250323_004759.png
    Screenshot_20250323_004759.png
    1.3 MB · Hit: 94
  • Screenshot_20250323_004843.png
    Screenshot_20250323_004843.png
    1.5 MB · Hit: 90
taobao sitesinde çinin n11 trendyolu gibi bir şey sanırım aula kuponla 100 yuan yani 500 600 tl civarına satılıyordu ki bu da dediğin gibi kar ettikleri fiyat muhtemel :D
Tabii ki indirim yapmış gibi gözükmelerine bakmayın, önceden aracılar da kâr ediyordu. Şimdi direkt Çinliler öyle düşünün.

Geri