159 ve 179 pro varken alınmaz![]()
aj199 max paw 3395 kablosuz fare - 3 modlu (paw/3395/2.4ghz), kablosuz bağlantı, 6 düğme, cular ve kullanımı için tasarım, usb şarj edilebilir, 400mah pil ömrü, tip-c şarj portu - elektronik - Temu
aj199 max paw 3395 kablosuz fare - 3 modlu (paw/3395/2.4ghz), kablosuz bağlantı, 6 düğme, cular ve kullanımı için tasarım, usb şarj edilebilir, 400mah pil ömrü, tip-c şarj portu ürününü Temu'da satın alın. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz . elektronik ile ilgili diğer fiyatları...share.temu.com
ürün hakkımda bilgim yok indirimde diye paylaştım %15 indirim gösteriyor
onu fark ettim şimdi 8000hz sandım alınmaz gibi159 ve 179 pro varken alınmaz
4 nisan sonrası siparişim oldu ayın 9 unda gümrüklemesi tamamlanmış yani bir sıkıntı yokTemudan sipariş veriliyor mu arkadaşlar? En son gümrük muhabbetlerinden sonra bir engel teşkil ediyor mu?
hayırTemudan sipariş veriliyor mu arkadaşlar? En son gümrük muhabbetlerinden sonra bir engel teşkil ediyor mu?
alınmaz gibi değil direkt alınmazonu fark ettim şimdi 8000hz sandım alınmaz gibi
Ben aliexpressden sipariş ettim dün gümrükten geçmişTemudan sipariş veriliyor mu arkadaşlar? En son gümrük muhabbetlerinden sonra bir engel teşkil ediyor mu?
scam bu almayinürün hakkımda bilgim yok indirimde diye paylaştım %15 indirim gösteriyor
yalan knk net bir şey yok 4 nisandan sonra 2 kargom geçti şimdide 3 kargo yoldaTemudan sipariş veriliyor mu arkadaşlar? En son gümrük muhabbetlerinden sonra bir engel teşkil ediyor mu?