N neura 80+ Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 488 Dahası Reaksiyon skoru 110 İsim Yiğit Erdem 7 Nisan 2025 #14 alinmiyoabi yazmış: Ürün hakkın bir bilgim yok fiyatı düştüğü için paylaştım Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Nisan 2025 Müzik dinleme süresi 4 saat yazıyor ama gerçekçiliği nin olduğunu sanmiyorum Devamı için tıklayın... Babama doğum günü hediyesi olarak almayı planlıyorum iyi bir kulaklık mı
alinmiyoabi yazmış: Ürün hakkın bir bilgim yok fiyatı düştüğü için paylaştım Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Nisan 2025 Müzik dinleme süresi 4 saat yazıyor ama gerçekçiliği nin olduğunu sanmiyorum Devamı için tıklayın... Babama doğum günü hediyesi olarak almayı planlıyorum iyi bir kulaklık mı
A alinmiyoabi 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 606 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 neura yazmış: Babama doğum günü hediyesi olarak almayı planlıyorum iyi bir kulaklık mı Devamı için tıklayın... Valla hocam havit h612bt ye bakın 500 TL ye iyi ama cikabliyorsaniz baseus d05 alın uzun seneler kullanır
neura yazmış: Babama doğum günü hediyesi olarak almayı planlıyorum iyi bir kulaklık mı Devamı için tıklayın... Valla hocam havit h612bt ye bakın 500 TL ye iyi ama cikabliyorsaniz baseus d05 alın uzun seneler kullanır