- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sence asrock taichi 9070xt mi 5070ti phantom mu ve nedenini söylermisin9070xt güzel kart, fakat arada yok denecek kadar az fiyat farkı varken Amd tercih etmenin mantığı yok, her türlü Nvidia.
Sence asrock taichi 9070xt mi 5070ti phantom mu ve nedenini söylermisin9070xt güzel kart, fakat arada yok denecek kadar az fiyat farkı varken Amd tercih etmenin mantığı yok, her türlü Nvidia.
Reis şimdi sahibindende bi ilan buldum 5070ti zotac solid core oc 42k fiyat nedense bunu almak daha mantıklı geldi 5 yıl garantili sıfır kapalı kutu sence nasıl sen ne dersin@yiğit1124 Dediğim gibi Phantom > Gaming PRO burası bariz.
Bu fiyatlarda Phantom almak istersen mesele yok gayet okey bir model.
Eğer Galax EX-Gamer a doğru göz kestirirsen sıkıntı çünkü testler bulanık.
Grafikteki iki Galax da 1-Click modeli (3 fanlı)
[Palit ve Gainward birbirinin klonu. Gamerock a bakman lazım]
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Phantom için sadece şunu bulabildim.
5070ti tabii kiAslında bu üç kart arasında kaldım şöyle arada kaldım 2 si üst seviye 9070xt biride giriş seviye 5070ti genellikle hikaye oyunları oynuyorum sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız
Asrock taichi 9070xt = 39000₺
Shapire Nitro+ 9070xt = 40000₺
Palit Gaming pro 5070ti = 40.600₺
İncelemesi yok + Zotac ın ucuz segment e konumlandırdığı model olduğundan boyutları da ufak. Sıfır kart varken neden ikinci el sıfır kart alasın orası da ayrı konu.Reis şimdi sahibindende bi ilan buldum 5070ti zotac solid core oc 42k fiyat nedense bunu almak daha mantıklı geldi 5 yıl garantili sıfır kapalı kutu sence nasıl sen ne dersin
Bilmem zotac daha iyi değilmi ben öyle sanıyodumİncelemesi yok + Zotac ın ucuz segment e konumlandırdığı model olduğundan boyutları da ufak. Sıfır kart varken neden ikinci el sıfır kart alasın orası da ayrı konu.
5070ti daha mantıklı geldi hem mfg hem rt hemde kas gücü olarak %2 daha iyi fiyatlar zaten neredeyse aynı bu kadar verip amd almak bilemedim mantıksız geldiTaichi
Üzgünüm bu fiyatlara xt önermiyorum aynı kartı 34-35k ya satılıyor çünkü XFX de oldukça kaliteli bir firmadır o kartı değerlendirmenizi öneririm 35k mı neydi fiyatı Palit model ise ihtiyaçlarınıza yanıt verir ısı sorunları yaşamazsınız dlss rt gibi teknolojiler sizin için önemli ise +5k bütçe esnekliği dahilinde değerlendirilebilir.Aslında bu üç kart arasında kaldım şöyle arada kaldım 2 si üst seviye 9070xt biride giriş seviye 5070ti genellikle hikaye oyunları oynuyorum sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız
5070 ti al geç gerisi boşAslında bu üç kart arasında kaldım şöyle arada kaldım 2 si üst seviye 9070xt biride giriş seviye 5070ti genellikle hikaye oyunları oynuyorum sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız
rank ne kingo ?9070 xt tercih etmek için makasın biraz daha açılması gerekiyor. (Her ne kadar Taichi bana ahri E si atsa da...)
Bu fiyatlarda Gaming PRO 5070 Ti daha mantıklı. Ayrıca Gaming PRO giriş değil, markanın orta seviyesi bir modeli. Bana kalsa EX-Gamer tercih ederim ayrı konu.
İnfinity III (çöp) < Jetstream < Gaming PRO < Gamerock
Python III (çöp) < Pahther < Phoenix < Phantom
(Palit ve Gainward birbirlerinin fasonu. Palit ufacık bi farkla daha iyi ancak ikiside aynı halt)
Bı modelin hiç mi kötü görünen kartı olmaz ya hepsi mükemmelnitro+ öneririm (evet sapphire fanboyuyum)
harbiden mükemmel bir şey bu sapphire pulse modeli bile taş gibi ya.Bı modelin hiç mi kötü görünen kartı olmaz ya hepsi mükemmel
(Of-topic den ban yemeden susmalıyız)rank ne kingo ?![]()
eyvahlar olsun bende rank kasmayı 2021 de falan bıraktım sıralı maçları daha kaliteli , 1-2 kere konuşunca konu dışı problem olmuyor devam ettirmek sakıncalı.(Of-topic den ban yemeden susmalıyız)
Şu sihirdar daki Jungle mapi değiştiğinde salmıştım. 2024 sezonu olması lazım. Ondan öncesinde 2018-2024 e kadar oynadım.
Rank maçları o dönemki kitle yüzünden bana yaramıyordu Silver dan çıkamıyordum. (SUP main). Pek de try hard kastığımı söyleyemem.
Son 2 yılımda da ARAM bağımlısı olmuştum en çok zevk aldığım dönem oydu.
Şu tarz saçma anılar sağ olsun