❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB 30.942 TL

Hocam güç limitini düşürürsek performans düşürmüş oluyoruz doğru mudur ? Ben zaten 6700 XT'den geçeceğim ve iyi performans alabilmek adına aldım. O yüzden güç tüketimi yaparak idare edebilmem için söylüyorsunuz galiba ama varsayalım yeni bir PSU alıp tam performans almak istiyorum, o zaman F/P ne önerirsiniz ? Çünkü zamanında gerçekten bu High Power 600W 80+'ı uyguna almıştım ve gayet sorunsuz çalıştı çok şükür. Bunun gibi hem uygun hem sıkıntı çıkarmayacak bir öneride bulunabilir misinz ? Başka arkadaşlar da destek olabilir :)
Hocam uygun dediğiniz ne kadar mesela bütçeniz?

buyur güç kullanımına bakabilrisiinz
Canım benim, hani modelden modele ''TDP'' değeri değişiyor ya hani. 9070xt fabrikadan 304w tdp ile sınırlı gelen bir model. Videoda hangi 9070xt modeli kullanılmış belli değil. Hemde bir önemi yok, stok ayarlarda kullanmasın diye kaç kere diyeceğim? Power limit'i %20 düşürecek. Niye bu konuda anlaşamıyoruz?

Canım benim, hani modelden modele ''TDP'' değeri değişiyor ya hani. 9070xt fabrikadan 304w tdp ile sınırlı gelen bir model. Videoda hangi 9070xt modeli kullanılmış belli değil. Hemde bir önemi yok, stok ayarlarda kullanmasın diye kaç kere diyeceğim? Power limit'i %20 düşürecek. Niye bu konuda anlaşamıyoruz?
sapphire nitro modeli kullanılmış burda.

dostum videonun başında direk kartları gösteriyor ne kulladım diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sapphire nitro modeli kullanılmış burda.
low herhalde

Hocam uygun dediğiniz ne kadar mesela bütçeniz?
ROG Strix, MSI Mag gibi gereksiz isme para vermemek adına mesela. Lakin benim bu psu alırken gerçekten F/P ve marka ismine para vermeden, gayet uygun fiyatla aldığım bir üründü. O yüzden 9070 XT ve ileride 7800X3D gibi işlemcilere geçmeyi planlıyorum. O minvalde kaliteli, tam değerlerini sağlayabilen ama F/P olan ürün arıyorum. Sizin önerileriniz varsa yazabilirseniz bende içinden kendime uygun olanı seçerim eğer kafama yatarsa.

Haftalardır F5 atıyorum, olur da denk gelirsem uygun 9070XT. Bugün de geç kalktım, indirime girmiş kafayı yiyeceğim :(

ROG Strix, MSI Mag gibi gereksiz isme para vermemek adına mesela. Lakin benim bu psu alırken gerçekten F/P ve marka ismine para vermeden, gayet uygun fiyatla aldığım bir üründü. O yüzden 9070 XT ve ileride 7800X3D gibi işlemcilere geçmeyi planlıyorum. O minvalde kaliteli, tam değerlerini sağlayabilen ama F/P olan ürün arıyorum. Sizin önerileriniz varsa yazabilirseniz bende içinden kendime uygun olanı seçerim eğer kafama yatarsa.
Undervolt'u yaptığın zaman güç tüketimi ciddi seviyede düşüyor. %30 bile koyabilirsin. Undervolt ile 2 FPS kaybetmiş ama, güç tüketimi 100w azalmış neredeyse.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 12.39.09.20.webp

Alanlara hayırlı olsun, güzel fiyat. MSRP fiyatına düşmüş.

Yalnız şöyle bir noktaya takıldım. 3080, 5070, 6800 kartları olan arkadaşlar kart yenilemeyi düşünüyor. Alışveriş bağımlısı olmuş olma ihtimaliniz bir haylice yüksek. Oyun oynamak için kullanırken hissedilir hiçbir şey fark etmeyecekken, bu yenileme isteği niye? Kapitalist tüketim düzenini beslemeyin. Daha da önemlisi, bu kartı yenileme sürecinde harcadığınız emek çok büyük bir israf. Eski karta ilan aç sat, yeni kartı al kontrol et, yazılım tarafında optimize et vs.

3 yıl önce rx 6600 aldım, kullanıyorum ve işini yapıyor. Ondan önce 8 yıl gtx 850m laptop kullandım. Güzel aletti. Oynamak istediğim oyunları açamadığında değiştirdim. Şu yüzden anlatıyorum: Olmayan bir ihtiyacın talebi için zamanınızı boşa harcamayın.

İyzico indirimini kullanmadıysanız eğer https://www.gaming.gen.tr/urun/4304...i-ert1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/ şu psu tüm kampanyaları kullanınca 3.9k gibi bir fiyata geliyor 5 sene arkanıza bakmazsınız en az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri