Sıvı Soğutma mı Kule tipi mi ?

1940

80+
Reaksiyon skoru
2
Hiç uzatmadan direk konuya girecem i7 14700f işlemcim var msi PRO Z790-s wifi anakartım var bu anakart sayesinde pl 1/2 wat ını 253W a kadar çıkarabiliyorum sizce çıkarttığım senaryoda ve çıkartmadığım senaryoda hangi soğutma türü daha iyi olur. Ve çıkartma gerekli mi anladığım kadarıyla bi %5-10 performans fakedermiş pl1/2 watını arttırırsam. Sizin görüşleriniz nelerdir

Soğutma için bütçen nedir

o performans farkına ihtiyacın varmı ki bence boşuna yormaya gerek yok ve kaliteli kule tipi soğutucular daha iyi bence sıvılarda pompa bozulunca kalıyorsun ortada

Değişir ama 3500 lere kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performans olarak fark olur mu dereceler çok fark eder mi ?
14700f e thermalright sprit yeter muhtemelen 1500 dü gaminggende şu iyzico ve parolapara kampanyasina katılirsan çok ucuza gelir.

o performans farkına ihtiyacın varmı ki bence boşuna yormaya gerek yok ve kaliteli kule tipi soğutucular daha iyi bence sıvılarda pompa bozulunca kalıyorsun ortada
fark ne kadar olur ki sence yada dereceler 15 derce falan farkedecekse değer gibi ama tam kestiremiyorum

fark ne kadar olur ki sence yada dereceler 15 derce falan farkedecekse değer gibi ama tam kestiremiyorum
o kadar zannetmiyorum ama elbet youtube da fark videoları vardır

14600KF'e bile hava soğutucu yetmiyor 14700'e sıvı soğutucu şart.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1940
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1940
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye