125 CC scooter önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...er-maxi-adv-daha-guclusu-yok-1119123473/detay

6 ay önce bu modeli aldım 28 bin kilometrede. bir kere bile sorun yaşatmadı saat gibi işliyor herşeyi artçıyla geziyorum hep tavsiye ederim gemi gibi motor.

motoru aldıktan sonra benzin su filtresi ile yakıt alıyorum, 1 bardak su çıkıyor her benzinlikten net. kullanmanı tavsiye ederim.
+ Stage6 - 5814002 performans varyatör seti taktım 3000 liraya kalkışlarda ön kaldıracak performansı veriyor sollamalarda hızlanma kalitesi çok iyi.
90 kiloyum top speed solo 130 görüyorum zorlamazsan 100 lerde takılıyor.
artçı bıcır manitayla +50 kilo zorlarsan 115-120 falan, zorlamazsan yine 100 takılıyor rahat.
Bakabilirim sağolasın

arora mojita pro s modeli de dolu bi motor su sogutmalı, anahtarsız calıstırma, navigasyon ozellikli ekran vs. motor blogu da pcxle aynı blok bence o fiyata en mantıklı motor bu

arora mojita pro s modeli de dolu bi motor su sogutmalı, anahtarsız calıstırma, navigasyon ozellikli ekran vs. motor blogu da pcxle aynı blok bence o fiyata en mantıklı motor bu
Şuan zaten mojito ve malibu aklıma en çok yatanlardan

Honda dio almalısın kesinlikle sorunsuz uzun yıllar götürür hintliyi, çinliyi boşver.
95-100k ya direk sıfır ayarında bulursun bayide 115-120 civarı olması lazım.

hocam bütçeyi bilmiyorum ama şuan aktif olarak kullandıgım 2012 model bı wr125x im var gayet memnunum hiçbir sorun cıkarmadı suana kadar eger butcende yetıyorsa bence wr dusunebılırsın

Bütçem 100k hocam
o zaman bı bak istersen piyasaya hocam belkı ucuza bulursun ben 1 sene önce 110kya almıstım 37000 kmdeydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman bı bak istersen piyasaya hocam belkı ucuza bulursun ben 1 sene önce 110kya almıstım 37000 kmdeydi
tek dıkkat etmen gereken parcası grenajları hocam grenajları bulunmuyor bulunsada cok pahalı fakat cok dıkkat cekıcı motor ayrıca kullanımıda gayet keyıflı ıstersen bı bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,490
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri