Phoenixxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 972
Öyle bir şey yok kazansan da kaybetsen de senden hiçbir ücret çıkmıyor.perplexity'e sordum kaybedersek 6-7k masraf diyor, doğru mu?
Öyle bir şey yok kazansan da kaybetsen de senden hiçbir ücret çıkmıyor.perplexity'e sordum kaybedersek 6-7k masraf diyor, doğru mu?
Sen ilçe hakem heyetine mi il hakem heyetine mi yolladın?Savunmasi istendi arkadaslar
Knk nasıl basvurdun neler ekledin ne yazdın s}yleye ilirmisinKupon 1 iş gunu icinde sms olarak herkese gidecekmis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Thh basvurumu yaptim
BIzim ilcede yok hocam ile dusuyorSen ilçe hakem heyetine mi il hakem heyetine mi yolladın?
Kanka ürünü nasıl dogruluyoruz fatura cıkmadı bize?Savunmasi istendi arkadaslar
urun iptal edilmis hocam fatura kestiklerini sanmiyorum. Delil kismina siparisin iptal edildigine dair goruntuyu ekledimKanka ürünü nasıl dogruluyoruz fatura cıkmadı bize?
evet yavrum ne kadar erken haber verirseniz o kadar erken çakarlar köfteyi lojistik depoda 1.5yıl çalıştım işleyişi biliyorum genede arada kaynayanlar olacaktır tabivermeseler yani kargolanıyordu![]()
Bir de alıcı onların hesaptan aldığım için Annem galiba onun üzerinden açmam gerekir değil mi talebiurun iptal edilmis hocam fatura kestiklerini sanmiyorum. Delil kismina siparisin iptal edildigine dair goruntuyu ekledim
mh dil döküyo kredi iptali içinguzel ben bir tane alamadigima uzulmedim. 4 tane al-sat icin alan bebe baya uzulecek. agla lan simdi![]()
İlçe seçtim ben, ne çıkarsa artıkBIzim ilcede yok hocam ile dusuyor