❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Almayanları kudurtucu reisler dilekçeler hazırlandı mı
Thh ye yazıldı mı
Banka arandı mı

Komedi.. fe si bu fiyata satılmıyor, satılamaz. Bunu hep yapıyorlar. Önümüz bayram. Beşer beşer aldı insanlar. 10 milyon₺ cukkalanmıştır. Gecelik faizden devam... bayram sonrası hesaplara iade.

Fatura kesilen yok, forumda kargoya çıkan yok. Forumda ki kargo fotoğrafı da telegramdan bir fotoğraf. Hem bpşuna karttan gidiyor, hem şimdi boşuna thh dilekçe e devlet şu bu uğraşıyorsunuz. Hiçbir şey çıkmaz. Şikayetleri okuyun tonla var zaten.
benimde aklıma direkt faiz olayı geldi. 100 kişi alsa anca 20si thhye başvurur o ara zaten günlük faizden gelen para (thh kabul edeceğide muamma) :ROFLMAO:

Almayanları kudurtucu reisler dilekçeler hazırlandı mı
Thh ye yazıldı mı
Banka arandı mı

Komedi.. fe si bu fiyata satılmıyor, satılamaz. Bunu hep yapıyorlar. Önümüz bayram. Beşer beşer aldı insanlar. 10 milyon₺ cukkalanmıştır. Gecelik faizden devam... bayram sonrası hesaplara iade.

Fatura kesilen yok, forumda kargoya çıkan yok. Forumda ki kargo fotoğrafı da telegramdan bir fotoğraf. Hem bpşuna karttan gidiyor, hem şimdi boşuna thh dilekçe e devlet şu bu uğraşıyorsunuz. Hiçbir şey çıkmaz. Şikayetleri okuyun tonla var zaten.
Benim para iadem yapılmış. Dediğinle alakası yok gibi duruyor

benimde aklıma direkt faiz olayı geldi. 100 kişi alsa anca 20si thhye başvurur o ara zaten günlük faizden gelen para (thh kabul edeceğide muamma) :ROFLMAO:
faiz diye bir şey yok
büyük çoğunluk kredi kartıyla almıştır iptaller direk iade olarak işleniyor direk. normalde iade olmasa bile visa/mastercard parayı satıcıya kaç gün sonra geçiriyor zaten

Ben 5 adet sipariş oluşturmuştum 2 sinin iadesi geldi bile kredi kartına.

Hangisini seçicez bilen var mı

Ekler

• 1000047824.webp
    1000047824.webp
    69.3 KB · Hit: 114
boşuna uğraşmayın burası tr olan zamanıza yazık, ben ev aldım 6 aydır eski kiracımı çıkaramıyorum bedavaya oturuyor. Mahkeme vs başvurdum bekliyom daha çok beklersiniz söyleyim
İnan biz de uğraştık baya öyle, sonra kiracıyla birlikte başkasına sattık evi :kekw:

boşuna uğraşmayın burası tr olan zamanıza yazık, ben ev aldım 6 aydır eski kiracımı çıkaramıyorum bedavaya oturuyor. Mahkeme vs başvurdum bekliyom daha çok beklersiniz söyleyim
Kanunlar kiracıyı korumaya yönelik yapılmış. Bu olayda ise tüketiciyi korumaya yönelik yapılmış. Senin durumla pek alakası yok gibi.
Ha bence almaya uğraşmak etik değil. Orada çalışan da bir insan sonuçta. Anlık hata yapmış. Para iadesi de yapılmış. Gerek yok bence

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri