❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben thh ile birkaç ürün alabildim benim ilçem genelde tüketiciyi haklı buluyor en az 3-4 ay sürüyor süreç
denenir mi ya sıkıntılı bir süreç mi yoksa sadece beklemek mi gerekiyor? cebimden bir şey çıkmayacaksa ben de yapayım diyorum belki haklı bulurlar

İşsiz turnusolu bir konu olmuş bu.

denenir mi ya sıkıntılı bir süreç mi yoksa sadece beklemek mi gerekiyor? cebimden bir şey çıkmayacaksa ben de yapayım diyorum belki haklı bulurlar
trendyol vb firmalar karşı dava açabiliyor haklı bulunursan ama hepsiburada bana hiç dava açmadı aldığım fiyattan verdi ürünü (lenovo monitör)

kimi kredi çekip aldı, şimdi uğraşıyor… thh’ye başvuranla dalga geçmek kolay ama sen o mağduriyeti yaşamadın. kimseye vakit harcamaya istemez adam gibi yönetsin

ne kadarlık bir fark vardı hocam monitörde bu teldeki gibi neredeyse yarısı falan mı
6500 normal fiyatıydı 4300 e düşürdüler çoğu kişi aldı lenovo uzmanı dahi gönderilecek dendi gelmedi ben de kanıtlarla başvurdum kazandım müşteri hizmetleri aradı kupon tanımladı aldım bu kadar

6500 normal fiyatıydı 4300 e düşürdüler çoğu kişi aldı lenovo uzmanı dahi gönderilecek dendi gelmedi ben de kanıtlarla başvurdum kazandım müşteri hizmetleri aradı kupon tanımladı aldım bu kadar
%33 fiyat düşmüş burda %40 hadi bakalım

Arkadaşlar kesinlikle fiyat hatası değil, dinçer azaphan hayrına indirim sağlamış.. (!) Daha telefon hepsiburadaya o fiyata gelmiyordur siz alıyorsunuz bari iptal edilme riskini göze alın. Bu ülkede incehesap gaming gecesinde mouseyi 1tl yaptı onun dışında bir şeyi zararına satan firmaları zor görürsünüz.

"OlUr Mu HoJaAAm, SiZ aVeL mİsİnİz, BiLmEm nE tUrNuSoL cArT CuRt" :cautious: yani %30 ucuza almışsınız, bu tel de %30 indirimle satıldı belki bir ihtimal verirler, umut fakirin ekmeği. Ben de başvurdum, satış sözleşmesini ilave ederek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kesinlikle fiyat hatası değil, dinçer azaphan hayrına indirim sağlamış.. (!) Daha telefon hepsiburadaya o fiyata gelmiyordur siz alıyorsunuz bari iptal edilme riskini göze alın. Bu ülkede incehesap gaming gecesinde mouseyi 1tl yaptı onun dışında bir şeyi zararına satan firmaları zor görürsünüz.
Vergisiz fiyatı 320 dolar şu anda.

Ben forumda ki bazı arkadaşları da anlamıyorum firma kendi insiyatifiyle veya sistemsel hatayla indirim yapmış ben de ürünü almışım firma da iptal etmiş ben hakkımı neden aramayayım ki üstelik bazı kişilere kargolanmış? Yapacağım 5 dakikalık THH başvurusu diyelim ki THH reddetti olsun kaybedeceğim ne sadece 5 dakika kazanırsam da uygun fiyata telefon almış olacağım bu kadar basit abartmaya gerek yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri