İşlemcisini üzerinde lekeler olması normal mi

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
ryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu

Ekler

• IMG_8070.webp
    IMG_8070.webp
    717.7 KB · Hit: 44
  • IMG_8071.webp
    IMG_8071.webp
    399.7 KB · Hit: 40
ryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu
pek anlaşılmıyor gibi leke fakat belki bir ihtimal iade ürün olabilir. içinize sinmiyorsa iade edin yada kullanıp deneyin

Hocam galiba önceki sefer çizikli ürün gelmişti şimdiyse lekeli gelmiş belli ki satıcı sıfır satmıyor

pek anlaşılmıyor gibi leke fakat belki bir ihtimal iade ürün olabilir. içinize sinmiyorsa iade edin yada kullanıp deneyin
Hocam bak şuralara gri çizikler var gibi acaba arkadaşın dediği gibi 2. El olabilir mi

Ekler

• IMG_8072.webp
    IMG_8072.webp
    54 KB · Hit: 20
çalışıyosa bir şey olmaz

Eldivendeki kirler değmiş olabilir. Sonuçta kendileri koyup paketliyorlar.

bendede vardı tray aldın sanırım bantlamışlardı onun lekesi çok sert temizledim geçti bant varmıydı üstünde ?

Eldivendeki kirler değmiş olabilir. Sonuçta kendileri koyup paketliyorlar.
Umarım serisinden toplayıp bitireyim sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede vardı tray aldın sanırım bantlamışlardı onun lekesi çok sert temizledim geçti bant varmıydı üstünde ?
Yok hocam plastik kaba atmışlar balona sarmışlardı güzeldi paketlene tray aldım bende doğrudur

Umarım serisinden toplayıp bitireyim sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam plastik kaba atmışlar balona sarmışlardı güzeldi paketlene tray aldım bende doğrudur
ikinci elmi diye aradım sordum o zaman hepsiburadayı aradım alarma geçirdim. sıkıntı yok olmaz yani kafan rhat olsun

Geri