mrhamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
pek anlaşılmıyor gibi leke fakat belki bir ihtimal iade ürün olabilir. içinize sinmiyorsa iade edin yada kullanıp deneyinryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu
Hocam galiba önceki sefer çizikli ürün gelmişti şimdiyse lekeli gelmiş belli ki satıcı sıfır satmıyorryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu
Hocam bak şuralara gri çizikler var gibi acaba arkadaşın dediği gibi 2. El olabilir mipek anlaşılmıyor gibi leke fakat belki bir ihtimal iade ürün olabilir. içinize sinmiyorsa iade edin yada kullanıp deneyin
çalışıyosa bir şey olmazryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu
Denemeden bilemeyiz hocam gidin bi bilgisayarcıya bu çalışıyor mu diyin denettirin.Sistem hazır değil hocam deneme yapamıyorum
bendede vardı tray aldın sanırım bantlamışlardı onun lekesi çok sert temizledim geçti bant varmıydı üstünde ?ryzen 5 7500f aldım n11 den kargo güzeldi ancak kutuyu açtığımda işlemcisini üzerinde lekeler farkettim bişey sürülmüş gibi duruyordu sizce sorun olur mu
Umarım serisinden toplayıp bitireyim sistemiEldivendeki kirler değmiş olabilir. Sonuçta kendileri koyup paketliyorlar.
Yok hocam plastik kaba atmışlar balona sarmışlardı güzeldi paketlene tray aldım bende doğrudurbendede vardı tray aldın sanırım bantlamışlardı onun lekesi çok sert temizledim geçti bant varmıydı üstünde ?
sistem yoksa içine sinmiyorsa iade et direkHocam bak şuralara gri çizikler var gibi acaba arkadaşın dediği gibi 2. El olabilir mi
ikinci elmi diye aradım sordum o zaman hepsiburadayı aradım alarma geçirdim. sıkıntı yok olmaz yani kafan rhat olsunUmarım serisinden toplayıp bitireyim sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam plastik kaba atmışlar balona sarmışlardı güzeldi paketlene tray aldım bende doğrudur