Yardım Elimdeki yazıcıyı bir türlü satamiyorum

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Elimde ender 3 S1 yazıcı var Facebook letgo sahibinden dolap gibi yerlere koydum 8 aydır ilanda duruyor kutulu bir şekilde masamın yanında hala satamadim nasıl hızlıca satabilirim koyduğum fiyat piyasadakilerin çoğundan ucuz

Kaça koydun ? Eğer 5 den fazla ise insanlar almak istemeyecektir, bambulab piyasayı kavuruyor biraz.

Elimde ender 3 S1 yazıcı var Facebook letgo sahibinden dolap gibi yerlere koydum 8 aydır ilanda duruyor kutulu bir şekilde masamın yanında hala satamadim nasıl hızlıca satabilirim koyduğum fiyat piyasadakilerin çoğundan ucuz
Kanka 3d yazıcı çok sıkıntı iş, alanlar ihtiyacı olduğu için alıyor genelde, ihtiyacı olanlar da almışken 0 alayim diyor sıkıntı olmasın diye. Basit matematik. Çok ucuza koymadığın sürece satamazsın gibime geliyor ki satamamışsın.

fiyatı ne acaba ve hangi şehirdesin fg durumu nedir ben 3d yazıcı arıyorum ancak bulamadım

fiyatı ne acaba ve hangi şehirdesin fg durumu nedir ben 3d yazıcı arıyorum ancak bulamadım
kocaeli ender 3 s 1 6000 yanında pei tabla 0.2mm nozul ve 2 adet filament temizleyici var

hmm fiyat biraz fazla yüksekmiş
hocam yazıcının sıfırı 10.500 tl zaten yanındaki malzemelerde toplam 1000 civarı tutuyor ve yazıcı daha 1 senelik 24 şubat 2024 te alındı

Hocam daha yeni versiyonu olan 3 V3 SE sıfır olarak 9600'e satılıyor.
hocam ama sahibindene bakarsanız ender 3 s 1 7000 6000 den aşağı yok onu baz alarak bu fiyatı koydum

7 8 aydır farklı platformlarda satmayı denediniz ve satamadıysanız fiyat düşürmekten başka çareniz yok gibi

hocam ozaman sizce en son hangi fiyattan bırakmam lazım ?

Geri