❌İndirim Bitti! Tekrar Stokta - Samsung G6 OLED 360hz 1440p Monitör - 20.600 TL

kalayinn

80+
Reaksiyon skoru
28

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-05 145334.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-05 145334.webp
    27 KB · Hit: 295
iyi güzel de öğrenciyi nerden bulabilirim :D.

Ben kullanıyorum bazı bilgiler vereyim;

4 saatte bir kapanıp dinlenmesi gerekiyor bu dinlenme 30 dakika deniyordu ama genelde 15-20 dakika içinde bitiyor bittiğini bilgisayara usb taktığınızda gelen sesten geliyor (usb kablosu bağlayın bu yüzden) veya altta ışığı yandığında anlıyorsunuz.
Renkler canlılık IPS'ten kesinlikle iyi 3.nesil oled kendi içinde soğutma sistemi de var
144 hz den 240 hz'ye geçişte farklılık hissetmemiştim ama 180 den 360 hz ye geçiş kesinlikle hissettiriyor ama öyle abartı bir fark değil farkı anlıyorsunuz (60-144 arasında ki geçiş kadar devrimsel değil yine de fark var)
Malzeme kalitesi iyi ama abartıldığı kadar iyi değil. Arkada ki joystick butonu hassas ayar yaparken dikkat edin.
RGB ışıklandırma güzel ne fazla ne de az
Gün içinde uzun süre kullanıyorum herhangi bir piksel bozulma yanma gölgelenme henüz olmadı. 4 saat kullanıp dinlenmesine mutlaka uyuyorum arada sırada piksel yenileme de yapıyorum ayarlarından
Bence bu fiyata çok iyi ürün ideal kullanım için, bence 2. monitörünüzde olmalı dinlenme esnasında kullanıma devam etmeniz şartsa

Son düzenleme:

4 saatte bir kapanıp dinlenmesi gerekiyor bu dinlenme 30 dakika deniyordu ama genelde 15-20 dakika içinde bitiyor bittiğini bilgisayara usb taktığınızda gelen sesten geliyor (usb kablosu bağlayın bu yüzden) veya altta ışığı yandığında anlıyorsunuz.
Renkler canlılık IPS'ten kesinlikle iyi 3.nesil oled kendi içinde soğutma sistemi de var
144 hz den 240 hz'ye geçişte farklılık hissetmemiştim ama 180 den 360 hz ye geçiş kesinlikle hissettiriyor ama öyle abartı bir fark değil farkı anlıyorsunuz (60-144 arasında ki geçiş kadar devrimsel değil yine de fark var)
Malzeme kalitesi iyi ama abartıldığı kadar iyi değil. Arkada ki joystick butonu hassas ayar yaparken dikkat edin.
Gün içinde uzun süre kullanıyorum herhangi bir piksel bozulma yanma gölgelenme henüz olmadı. 4 saat kullanıp dinlenmesine mutlaka uyuyorum arada sırada piksel yenileme de yapıyorum ayarlarından
Bence bu fiyata çok iyi ürün ideal kullanım için bence 2. monitörünüzde olmalı dinlenme esnasında kullanıma devam etmeniz şartsa
bu çök kötü.vazgeçtim.ıps daha iyi ozaman

Bence bu fiyata çok iyi ürün ideal kullanım için bence 2. monitörünüzde olmalı dinlenme esnasında kullanıma devam etmeniz şartsa
knk ben 8 saat kullanıyorum dell tık yok :D pixel yanmasında zaten gri tona çalıyor söz konusu deği 6-7 ay oldu millet oled yanığı olur diye monitorden korkuyor ghosting ölü pixelden korkanlar bundada yanıcak diye korkuyor dağa sağlam bence ipsden.

Kullanıma bağlı ben de ilk başta kötü mü olur diye düşündüm ama 15-20 dakika diğer ekranımı kullanıyorum ya da ekran başından kalkıyorum daha iyi oluyor :kekw:
Ya aslında arada bir dinlenmek gerekiyor saatlerce oturuyoruz. 15 20dk uzansak hareket etsek daha yii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri