❌İndirim Bitti! THERMALRIGHT kasa fanı stokları yenilendi (v3 3'lü set) 799 tl

Kasanın altına 3 tane Silverstone Air blazer 120R alayım diyordum da bunlar nasıl olur gerçi thermalright phantom spirit soğutucu kullanıyorum pek memnun değilim açıkçası.
Kasanın alt kısmına bunlardan kullandım imzamdaki kasa için özellikle güç kaynağının üstüne gelen fanda çok ses yapıyor sonradan elimde olan 2 adet arctic p12 pwm kullanmaya başladım daha sessizler fiyatları uygun olsa aslında hepsini arctic yapardım 1 adet arctic pwm 12 egzos fan olarak kullanıyorum %90 ayarda bile rahatsız etmiyor .

Argb ve fan pwm kablolarda birbirene bağlantı var kontrolcüye ihtiyacın olacağını sanmıyorum . f/p ürünü %60 seviyelerinde bir tık ses mevcut ama fena fanlar değil . Kasanın ön kısmında 14cm modelini kullanıyorum daha verimli ve sessiz oluyor ama şimdi baktım o da stokta yok maalesef .
anakartımda argb yok maalesef

Gamin gene gelene kadar bekleyecem. İyzico indirimlerinin bedavaya geliyor resmen.

İtopya'da RS120 x3 geçen haftalarda 1100TLye inmişti bayram indirimleriyle 300TL ye geliyordu, 1 günde stok bitmişti. Bu fanlardan bir tık daha iyi performans olarak o neden paylaşılmadı?

Kasanın alt kısmına bunlardan kullandım imzamdaki kasa için özellikle güç kaynağının üstüne gelen fanda çok ses yapıyor sonradan elimde olan 2 adet arctic p12 pwm kullanmaya başladım daha sessizler fiyatları uygun olsa aslında hepsini arctic yapardım 1 adet arctic pwm 12 egzos fan olarak kullanıyorum %90 ayarda bile rahatsız etmiyor .
Iyi yapmissiniz siz birde be quiet silent wing yada light wing deneyin 1500rpmde bile sesleri cikmiyor

Önde 3x arkada 1x olmak üzere 4x ARGB fan mevcut kontrolcüde girişlerin hepsi dolu. Bu ürünü alırsam kasanın üst kısmına takmak için ekstra kontrolcü mü değişmem gerekli yoksa çoklayıcı tarzı bir ürün mü almam gerekiyor. Bu fan konularında çok bilgim yok sipariş vermeden önce sormak istedim.

Önde 3x arkada 1x olmak üzere 4x ARGB fan mevcut kontrolcüde girişlerin hepsi dolu. Bu ürünü alırsam kasanın üst kısmına takmak için ekstra kontrolcü mü değişmem gerekli yoksa çoklayıcı tarzı bir ürün mü almam gerekiyor. Bu fan konularında çok bilgim yok sipariş vermeden önce sormak istedim.
kontrolcüdeki bir kabloyu çıkarıp bu fanların birindeki rgb ve pwm girşine takarsınız . Bu fanlarda hem pwm hemde rgb girişlerini bir birbirine bağlayarak papatya dizilimi deniyordu galiba o şekikde kullanabiliyorsunuz . Ancak kasanızdaki fanların girişi nasıl mesela bazı kasalarda gelen fanların girşi 6 pin filan oluyor hem fan kontrol hem rgb kontrolü tek kablo üzerinden olabiliyor o yüzden soruyorum . Örnek resimdeki gibi kabloları mevcut . Eğer anakartınızda boşta bir adet pwm ve 5v 3 pin rgb girişi var ise doğrudan anakarta bağlayarak da kullanabilirsiniz .

Ekler

• images.webp
    images.webp
    35 KB · Hit: 41
Son düzenleme:
Neden memnun değilsin sogutucudan
Ben de 9800x3d var. Sıcaklık boşta 44 altına düşmüyor oyun da 60 üstü çıkmıyor fanlar sürekli olarak 1100 - 1290 rpm de çalışıyor. Kasa phanteks xt pro ultra. İki tane Silverstone Air blazer 120R alıp değiştirmek çıkan iki fanı da alta takmak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün f/p reverse fan bulsam alacağım. Yada böyle üçlü alacağım.

bu markadan ürün alınmaz 6 ayda bozuluyor yorumlara aldanmayın. 2 yıl birebir değişim derken adamlar malını biliyormuş..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri