6500TL 1TB Ps4 iyi fiyat mı

utq35

80+
Reaksiyon skoru
149
Tek kolu ile birlikte vericek tanıdıktan piyasayı bilmediğimden soruyorum bozuk değil içi açılmamış cihazın

Bence pahalı. Ben 2 sene önce 8k'ya satmıştım ama hem özel seriydi hem de 15 tane oyun vardı, bir de çift koldu. Bu arada slim modeli mi?

slim bir de dediğin gibi 2 sene önce satmışssın

Tek kolu ile birlikte vericek tanıdıktan piyasayı bilmediğimden soruyorum bozuk değil içi açılmamış cihazın
12 yıllık ps4 ün her halükarda series s ten ucuz olması lazım. 7k bütçen varsa ikinci elde series s çok daha mantıklı. Bana pahalı geldi fiyat

Birçok oyun konsolu kullandım ps2 den 5 e kadar xbox lar one s ler vs oyun konsollarında ps e kadar iyi olan yok xbox ın hem oyunları iyi değil hemde oyundaki verdiği keyif iyi değil xbox kim neden kullanır anlamıyorum bende alıp kullanmışlığım var çevremde de kullanan tanıdıklar var bir bir satıp ps aldılar şimdi dua ediyorlar

Anlıyorum ki sen xbox hayranısın devamke
yok ben konsol kullananlara genelde eşeklermiş gözüyle bakarım mesela online oyun oynamaya aylık para ödemenin saçmalığına gülerim, tepeden izliyorum konsolcuları yani, merak ettim xbox niye kötüymüş diye işte senin çıkarım yapma yetin bunu düşündü

Beyler ben almiyorum bir tanidiga araci oluyorum tek sorum guncel piyasaya gore iyi mi fiyat degil mi yani

yok ben konsol kullananlara genelde eşeklermiş gözüyle bakarım mesela online oyun oynamaya aylık para ödemenin saçmalığına gülerim, tepeden izliyorum konsolcuları yani, merak ettim xbox niye kötüymüş diye işte senin çıkarım yapma yetin bunu düşündü
6/7 bine pc olmadığı için insanlar kafa dağıtmak için alıyorlar bende PC çiyim gerçi pc de artık oyun satın alınıyorlar korsan oyunlar eskisi kadar tercih edilmiyor hem online için hemde güvenlik açığı için konsolların dezavantajı oyunları çok pahalı maalesef

Sakın 8.nesile bulaşma çok eskiler xbox series s eğer imkan varsa pc toplardım Sakın eski konsollara bulaşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,304
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri