12 yıllık ps4 ün her halükarda series s ten ucuz olması lazım. 7k bütçen varsa ikinci elde series s çok daha mantıklı. Bana pahalı geldi fiyatTek kolu ile birlikte vericek tanıdıktan piyasayı bilmediğimden soruyorum bozuk değil içi açılmamış cihazın
niyeymişGüncel piyasaya göre normal temiz ve içi açılmamış ise alabilirsin xbox a sakın bulaşma da ne yaparsan yap
Birçok oyun konsolu kullandım ps2 den 5 e kadar xbox lar one s ler vs oyun konsollarında ps e kadar iyi olan yok xbox ın hem oyunları iyi değil hemde oyundaki verdiği keyif iyi değil xbox kim neden kullanır anlamıyorum bende alıp kullanmışlığım var çevremde de kullanan tanıdıklar var bir bir satıp ps aldılar şimdi dua ediyorlarniyeymiş
plasebooyundaki verdiği keyif iyi değil
Anlıyorum ki sen xbox hayranısın devamkeplasebo
yok ben konsol kullananlara genelde eşeklermiş gözüyle bakarım mesela online oyun oynamaya aylık para ödemenin saçmalığına gülerim, tepeden izliyorum konsolcuları yani, merak ettim xbox niye kötüymüş diye işte senin çıkarım yapma yetin bunu düşündüAnlıyorum ki sen xbox hayranısın devamke
6/7 bine pc olmadığı için insanlar kafa dağıtmak için alıyorlar bende PC çiyim gerçi pc de artık oyun satın alınıyorlar korsan oyunlar eskisi kadar tercih edilmiyor hem online için hemde güvenlik açığı için konsolların dezavantajı oyunları çok pahalı maalesefyok ben konsol kullananlara genelde eşeklermiş gözüyle bakarım mesela online oyun oynamaya aylık para ödemenin saçmalığına gülerim, tepeden izliyorum konsolcuları yani, merak ettim xbox niye kötüymüş diye işte senin çıkarım yapma yetin bunu düşündü