8bitdo 2c alınır mı?

Boran. O

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam. Gamepad alacağım. Şu anda 8BitDo Ultimate veya Ultimate 2C düşünüyorum. İkisi arasındaki tek fark şarj standı ise 2C alacağım. Başka önerilere açığım.

Selam. Gamepad alacağım. Şu anda 8BitDo Ultimate veya Ultimate 2C düşünüyorum. İkisi arasındaki tek fark şarj standı ise 2C alacağım. Başka önerilere açığım.
şuan ultimate 2c kullanıyorum öneririm

Forumdaki birinin 2C modelinde tetiklerin ölü bölgesi çok fazlaydı ama bütün modeller öyle mi, onunkisi mi hatalıydı bilmiyorum.

Benim 2c de solda %14 sağda %15 ölü bölge var, yarış oyunu için konuşuyorum gaz tetiği de çok diplere doğru alıyor, yani gta 5 te mesela virajda gazı ayarlarken spin atıyorum. İmkanın varsa daha iyi bir şey bakın ama idare ederim dersen alınır.

1749487994372.webp

Benim 2c de solda %14 sağda %15 ölü bölge var, yarış oyunu için konuşuyorum gaz tetiği de çok diplere doğru alıyor, yani gta 5 te mesela virajda gazı ayarlarken spin atıyorum. İmkanın varsa daha iyi bir şey bakın ama idare ederim dersen alınır.

Alıntıyı görüntüle
%15 fazla mı? bilmediğimden soruyorum. eğer fazlaysa düşük ölü bölgeli gamepad öneriniz varmı?

%15 fazla mı? bilmediğimden soruyorum. eğer fazlaysa düşük ölü bölgeli gamepad öneriniz varmı?
Bende bilmiyorum ki :D daha önceden iyi bir kol kullanmadığım için arada ne kadar fark var bilmiyorum. Hiç oynanmayacak seviyede değil bunu söyleyebilirim sadece.

2C rakiplerine göre zayıf kalıyor. Ne kadar bütçeniz var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri