Çözüldü✓ Patriot Ram alınır mı

Dual zaten attığın ram dual her Zaman iyidir
Dual değil 2 tane single göndereceklermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel ram alınır sk hynix a tipi çip bulunuyor 6000mhz cl30 olmasına rağmen fiyatı çok iyi.
Dün konuşmuştuk Aldım 7800x3d msı b650 gaming plus 990pro bi ramde kararsız kaldım

Alınır bu fiyata başka yoktu sanırsam
Fiyat değilde performans olarak fp hangisi iyiyse onu ve marka takıntım var biraz

Dün konuşmuştuk Aldım 7800x3d msı b650 gaming plus 990pro bi ramde kararsız kaldım

Fiyat değilde performans olarak fp hangisi iyiyse onu ve marka takıntım var biraz
patriot best knk bide nerden aldın hepsini

Dual değil demişsiniz fakat bu ramlerdan 2 tane takınca dual gibi oluyor zaten

Almayan var mı diye sorman lazım. Gayet alınır 2x16 DDR5in kralı Hynix A çip kullanıyor.

Single kit olarak üretiliyor, dual kit gibi çalışması yüksek ihtimal ama kesin garanti değil. Dual kit olarak üretilen ramler %99.9 uyumlu çalışır. Aradaki fark bu. Ama dual üretim olması için max 100TL fazla veririm.

patriot best knk bide nerden aldın hepsini
N11 hepsi burada sinerji en ucuz neredeyse ordan

Oluyor da dual kit fabrikada test edilmiş tam performansta çalışıyor bunlarda uyumsuzluk olma riski var

Almayan var mı diye sorman lazım. Gayet alınır 2x16 DDR5in kralı Hynix A çip kullanıyor.

Single kit olarak üretiliyor, dual kit gibi çalışması yüksek ihtimal ama kesin garanti değil. Dual kit olarak üretilen ramler %99.9 uyumlu çalışır. Aradaki fark bu. Ama dual üretim olması için max 100TL fazla veririm.
Dual bulamadım ondan bunu aldım

N11 hepsi burada sinerji en ucuz neredeyse ordan

Oluyor da dual kit fabrikada test edilmiş tam performansta çalışıyor bunlarda uyumsuzluk olma riski var
Pek olmaz hocam kullanan kişilerin konularını görürdük bir de en ucuz sinerji de var

Geri