Xiaomi 14T Pro mu iphone 13 mü

Turkmangg123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Bütçe
32000
Benim için tek ônemli olan śey kamera. Oyun sadece clash royale ve clash of clans oynuyorum ve ekranın 60 hz olması önemli değil benim için. Sadece kamera ve 1 gün çıkaran batarya. Hangisi sizce

Başka öneri varsa duymak isterim

Bence Xiaomi 14T pro tekler. Kamera, performans. Fakat Max 3-4 yıl götürür. İPhone de Max 5 yıl götürür 13 modeli. Ama YD Xiaomi 15 öneririm size. Benim telefoncum var hiçbir sıkıntı yaşamadım TD almışdım daha önce.

Kanka Allah'tan yazını okudum, hepsini silmişsin 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤣
Kanka 2 tane yazdım sandım

Silmişim hepsini. İyi bari okumuşsun

Kanka Allah'tan yazını okudum, hepsini silmişsin 🤣🤣

🤣
Ama Xiaomi 15'i düşün derim. 30K fiyatı var. Yanınada bi tane kulaklık çekersin iyi olur

ikisi de değil. S24 FE

Silmişim hepsini. İyi bari okumuşsun

Ama Xiaomi 15'i düşün derim. 30K fiyatı var. Yanınada bi tane kulaklık çekersin iyi olur
Kanka yurtdışı kullanmam, çünkü biz kere kullandım ve cidden pişmanlıktı. İmei felan atılabiliyorsa yine bi gözde geçirebilirim aslında. Nede olsa şuan dünyanın en iyi telefonlarından

Kanka yurtdışı kullanmam, çünkü biz kere kullandım ve cidden pişmanlıktı. İmei felan atılabiliyorsa yine bi gözde geçirebilirim aslında. Nede olsa şuan dünyanın en iyi telefonlarından
Knk direnç kaydı attırdıysan sorunlu onlar. Xiaomi dışında kayıtlı cihaz aldıysanda sorunlu. Bende Pixel 10 Pro bekliyorum 40k aşağısı olursa. CPID kayıt (servet kayıtlı) alacağım. Pixel 9 Pro 35K şu an.

Knk direnç kaydı attırdıysan sorunlu onlar. Xiaomi dışında kayıtlı cihaz aldıysanda sorunlu. Bende Pixel 10 Pro bekliyorum 40k aşağısı olursa. CPID kayıt (servet kayıtlı) alacağım. Pixel 9 Pro 35K şu an.
Kanka resmi 9t vardı bende bir tane, imei için yazılım mı ne atmışlardı galiba telefonu güncellemeye çalışınca çöküp bozuluyordu

Kanka resmi 9t vardı bende bir tane, imei için yazılım mı ne atmışlardı galiba telefonu güncellemeye çalışınca çöküp bozuluyordu
Yazılım kayıtlarda imei uçar dirençlilerde uçmaz onlarda da sıfırlamada TWRP kullanmazsan genelde uçar. Dirençliyse sıkıntı olmaz yani sıfırlayacağın zaman da TWRP den sıfırlarsın ayrıca 9t rezil telefon stok romuyla kullanılmıyor bile

Ekler

• Screenshot_2025-06-15-12-28-26-102_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-15-12-28-26-102_com.android.chrome.webp
    47.5 KB · Hit: 32
  • Screenshot_2025-06-15-12-27-13-240_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-15-12-27-13-240_com.android.chrome.webp
    53.6 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496