Öneri MSI RTX 5080 GAMING TRIO OC ekran kartı hakkında bilgi ve ek sistem parça öneri

Reaksiyon skoru
33
Öncelikle merhabalar MSİ RTX 5080 gaming trio ekran kartı hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum hem ürün emsalleri olabilir hem bu ürün ile ilgili. Bu tür bir ekran kartı için de gerekli üst düzey bileşenleri de ayrıca belirtirseniz çok sevinirim.
Bütçe ile ilgili sınırlamam yoktur.

Öncelikle merhabalar MSİ RTX 5080 gaming trio ekran kartı hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum hem ürün emsalleri olabilir hem bu ürün ile ilgili. Bu tür bir ekran kartı için de gerekli üst düzey bileşenleri de ayrıca belirtirseniz çok sevinirim.
5070 ti ile aynı VRAM sahip olduğu için tavsiye etmem. Ya 5090 zorlayın ya da sanırım super çıkacakmış onu bekleyin.

5070 ti ile aynı VRAM sahip olduğu için tavsiye etmem. Ya 5090 zorlayın ya da sanırım super çıkacakmış onu bekleyin.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Süper modelinin çıkacağımı duymuştum ama tarih belli değil galiba bir bilginiz var mı tanıtım tarihi ile ilgili ?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Süper modelinin çıkacağımı duymuştum ama tarih belli değil galiba bir bilginiz var mı tanıtım tarihi ile ilgili ?
Rica ederim. Sanırım yıl sonu, yıl başı gibi çıkacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bütçeniz varsa dediğim gibi 5090 alın. Gerçekten büyük fark var diğer bütün ekran kartlarıyla. Yoksa şimdilik 5070 ti alıp sonrakilere yükseltin. Benim fikrim bu arada :)

Bütçeniz 200k ya çıkıyorsa 5090 sistem olabilir 120-150k civarı ise 5080li sistem dizilebilir. Sistemi ne için kullanacaksınız?

Rica ederim. Sanırım yıl sonu, yıl başı gibi çıkacak.

Eğer bütçeniz varsa dediğim gibi 5090 alın. Gerçekten büyük fark var diğer bütün ekran kartlarıyla. Yoksa şimdilik 5070 ti alıp sonrakilere yükseltin. Benim fikrim bu arada :)
5090 da düşünüyorum ama 5080 daha makul geldi kişisel olarak kullanıcam çünkü

Y
Bütçeniz 200k ya çıkıyorsa 5090 sistem olabilir 120-150k civarı ise 5080li sistem dizilebilir. Sistemi ne için kullanacaksınız?yaln

Bütçeniz 200k ya çıkıyorsa 5090 sistem olabilir 120-150k civarı ise 5080li sistem dizilebilir. Sistemi ne için kullanacaksınız?
Yalnızca oyun oynamak için ve gerekli işlerde oyun için yüksek kalite benim için hep önemli oldu performans da aynı şekil de o yüzden yüksek bir sistem istiyorum.

5090 da düşünüyorum ama 5080 daha makul geldi kişisel olarak kullanıcam çünkü

Y

Yalnızca oyun oynamak için ve gerekli işlerde oyun için yüksek kalite benim için hep önemli oldu performans da aynı şekil de o yüzden yüksek bir sistem istiyorum.
5080 alın 5090 oyun için çok fazla 5080 uçurur zaten sizi 4 k da.

5080 alın 5090 oyun için çok fazla 5080 uçurur zaten sizi 4 k da.
Evet oyun için 5090 çok fazla dediğiniz gibi. Ayrıca 5080 Super muhtemelen CES2026 da görücüye çıkacak. Buraya gelmesi etmesi tedariği derken arada kafadan 7-8 ay gibi ciddi bir süre var. Bekleme şansınız varsa tabi bekleyebilirsiniz. Muhtemelen değecektir beklemeye. Fiyatı da 90-100 olur diye şahsen tahmin ediyorum.

Evet oyun için 5090 çok fazla dediğiniz gibi. Ayrıca 5080 Super muhtemelen CES2026 da görücüye çıkacak. Buraya gelmesi etmesi tedariği derken arada kafadan 7-8 ay gibi ciddi bir süre var. Bekleme şansınız varsa tabi bekleyebilirsiniz. Muhtemelen değecektir beklemeye. Fiyatı da 90-100 olur diye şahsen tahmin ediyorum
Zaten bende 7 ay sonrası için düşünüyorum o zamana kadar sistem bileşenlerini kesinleştirmek istediğim için şimdiden bilgi almaya araştırmaya başladım umarım 7-8 ay gibi bir süre de erişilebilir hale gelir 5080 super diğerlerine nazaran daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi

Geri