bunu aldıydım zaten ama yani yanlışlıkla düşürdüm 1 kere mikrofonu falan bozuldu, şöyle ses kalitesi falan güzeldi beğenmiştim ama biraz küçüktü bu benim için çok sorun teşkil etmesede sence tekrar bunu almalımıyım yoksa daha iyi bir muadili varmı?
Hocam tekrardan selam, bu butcede kalite istiyorsan H2002P'den daha iyi bi secenek yok. Butcen biraz artarsa ve ses kartin iyiyse bunu onerim:bunu aldıydım zaten ama yani yanlışlıkla düşürdüm 1 kere mikrofonu falan bozuldu, şöyle ses kalitesi falan güzeldi beğenmiştim ama biraz küçüktü bu benim için çok sorun teşkil etmesede sence tekrar bunu almalımıyım yoksa daha iyi bir muadili varmı?
www.n11.com
olay şu bütçem artabilir fakat merak ettiğim şu h2002p ile arasında 600 tl fark var sence bu fiyat farkına değer bir özelliği veya fazlası varmı?Hocam tekrardan selam, bu butcede kalite istiyorsan H2002P'den daha iyi bi secenek yok. Butcen biraz artarsa ve ses kartin iyiyse bunu onerim:
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah - Yeşil Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah - Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Dedigim gibi Blackshark V2X daha konforlu ve malzeme kalitesi daha iyi fakat ses kartin iyi degilse ses kalitesi olarak H2002P'nin altinda kaliyor.olay şu bütçem artabilir fakat merak ettiğim şu h2002p ile arasında 600 tl fark var sence bu fiyat farkına değer bir özelliği veya fazlası varmı?
tamamdır 980 TL'ye aldım h2002pyi inşallah bu sefer ben bozmam veya kolay bozulmaz. bide şey dicem hani sadece bu usb girişli ya playstation konsoluna takamıyorsun onun için bildiğin bir çevirici varmıDedigim gibi Blackshark V2X daha konforlu ve malzeme kalitesi daha iyi fakat ses kartin iyi degilse ses kalitesi olarak H2002P'nin altinda kaliyor.
Atk mercury al1-1.5k arası kablolu kulaklık arıyorum hem playstation koluna hirecek hemde pcye takılacak. Yani eğer gerçekten gerekirse bütçe biraz daha oynayabilir ama genel bütçe bu durumda. @LoserIl
tamamda arada 600 tl fark var ve aldım bence gerek yokVar hocam :
Oxsubor AUX - USB Adaptörü 3,5 mm Erkek AUX Ses Jakı Fişi USB 2.0 Dişi Dönüştürücü Kablo Dönüştürücü Kablo Sadece Araba AUX Bağlantı Noktası için Beyaz tarafından (CAR Need Decode Function) (Aux - : Amazon.com.tr: Elektronik
Oxsubor AUX - USB Adaptörü 3,5 mm Erkek AUX Ses Jakı Fişi USB 2.0 Dişi Dönüştürücü Kablo Dönüştürücü Kablo Sadece Araba AUX Bağlantı Noktası için Beyaz tarafından (CAR Need Decode Function) (Aux - : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu arada Blackshark V2X de indirime girmis. Belki onu iptal edip almak istersin diye atiyorum: https://www.n11.com/urun/razer-blac...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Ben yerinde olsam Blackshark V2X alirdim.
o aparat için 748 çok değilmi be bir kulsklık parasına yakınVar hocam :
Oxsubor AUX - USB Adaptörü 3,5 mm Erkek AUX Ses Jakı Fişi USB 2.0 Dişi Dönüştürücü Kablo Dönüştürücü Kablo Sadece Araba AUX Bağlantı Noktası için Beyaz tarafından (CAR Need Decode Function) (Aux - : Amazon.com.tr: Elektronik
Oxsubor AUX - USB Adaptörü 3,5 mm Erkek AUX Ses Jakı Fişi USB 2.0 Dişi Dönüştürücü Kablo Dönüştürücü Kablo Sadece Araba AUX Bağlantı Noktası için Beyaz tarafından (CAR Need Decode Function) (Aux - : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu arada Blackshark V2X de indirime girmis. Belki onu iptal edip almak istersin diye atiyorum: https://www.n11.com/urun/razer-blac...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Ben yerinde olsam Blackshark V2X alirdim.
Hocam vallaha bukadar pahali oldugunu bende bilmiyordum. Dedigim gibi sizin yerinizde olsam iptal edip Blackshark V2x alirdim (eger competitive FPS oyunlari oynamiyorsam)tamamda arada 600 tl fark var ve aldım bence gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o aparat için 748 çok değilmi be bir kulsklık parasına yakın
tamamdır saolasınHocam vallaha bukadar pahali oldugunu bende bilmiyordum. Dedigim gibi sizin yerinizde olsam iptal edip Blackshark V2x alirdim (eger competitive FPS oyunlari oynamiyorsam)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya kulakligi konsola direkt USB portundan takabilirsin. Playstation USB kulaklik destekliyor.
Bugün h2002p siparişi verdim trendyoldan.1-1.5k arası kablolu kulaklık arıyorum hem playstation koluna hirecek hemde pcye takılacak. Yani eğer gerçekten gerekirse bütçe biraz daha oynayabilir ama genel bütçe bu durumda. @LoserIl