1beyefend1
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Sea saltı sadece ben mi beğendim çok huzur verici sesi var videoda dinlerken rahatladım acayip hoş geldi.
Sessiz istesem tercih ederdim güzel baya.Sea saltı sadece ben mi beğendim çok huzur verici sesi var videoda dinlerken rahatladım acayip hoş geldi.
75x konu altinda ato ne alakaDostum 75x ile kıyasladığın klavyeler manyetik switchli adam onu demiyor zaten Vter Ato 87 He yi kıyaslıyor sen gidip 75x diyorsun lütfen adamın yazdığı mesajı düzgün oku sonra yorum yap!
Ben beğenip aldım açıkçası sessiz olması daha çok hoşuma gidiyor.Sessiz istesem tercih ederdim güzel baya.
Bende şuan aynısı yaşıyorum Shenzhenaudio dan sipariş verdiğim kulaklık 7 gündür gümrükte bekliyor.İletişime geçmeye çalıştım ama net bir cevap da alamadım.Önceden benim de en fazla 2-3 günde geçerdi kargolarım gümrükten.Genel bir yoğunluk olabilir muhtemelen.Arkadaşlar tadınızı kaçırcak bir şey söyleyim belki benim şanssızlığımdandır epomakerdan 2 hafta önce aldığım kargo 10 gündür gümrükte bekliyomuş ses yokbir yere de ulaşamıyorum
kıyaslamadım zaten arkadaş 75x'i beğenmeyince vter ato 87 modelini önerdim onun için de risk almasının gereksiz olduğunu manyetik klavye performansı için yurtiçi modellerin benzer fiyatta olduğunu fiyat avantajı olmadığını söyledimfun60 ace gibi dediğin klavye 75xin yakınından geçemez segment farkı var açık ara üstelik bunlar %60 klavye kiyaslaman çok saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam bende diyorum ki 60la başlıyorsa bilki kargon pttnin eline düşmüştür
Bayram dolayısıyla olabilir.Bende şuan aynısı yaşıyorum Shenzhenaudio dan sipariş verdiğim kulaklık 7 gündür gümrükte bekliyor.İletişime geçmeye çalıştım ama net bir cevap da alamadım.Önceden benim de en fazla 2-3 günde geçerdi kargolarım gümrükten.Genel bir yoğunluk olabilir muhtemelen.
umarım öyledir , herkesin kargosu geçer normalde yunexpressle bir sorun olmuyorduBende şuan aynısı yaşıyorum Shenzhenaudio dan sipariş verdiğim kulaklık 7 gündür gümrükte bekliyor.İletişime geçmeye çalıştım ama net bir cevap da alamadım.Önceden benim de en fazla 2-3 günde geçerdi kargolarım gümrükten.Genel bir yoğunluk olabilir muhtemelen.
Evet olabilir başka bir açıklaması yok gibi.Geçen gün yolda yürürken gümrük memuru gördüm köşeye sıkıştırcaktım kargom nerede diye,zor tuttum kendimiBayram dolayısıyla olabilir.
bayram sonrası olması , belki savaş da üst üste olunca ikisi de etkilemiş olabilir bakalımYığılma varsa bana göre geçmesi daha muhtemel. Gümrük memurların pek uğraşacağını sanmıyorum.
UpTC vermeden aldım sorun olurmu
Al SATA gidermi
Babamın adina alacam aynı adrese olurmu Tşk.