❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Sea saltı sadece ben mi beğendim çok huzur verici sesi var videoda dinlerken rahatladım acayip hoş geldi.

Arkadaşlar tadınızı kaçırcak bir şey söyleyim belki benim şanssızlığımdandır epomakerdan 2 hafta önce aldığım kargo 10 gündür gümrükte bekliyomuş ses yok :D bir yere de ulaşamıyorum
Bende şuan aynısı yaşıyorum Shenzhenaudio dan sipariş verdiğim kulaklık 7 gündür gümrükte bekliyor.İletişime geçmeye çalıştım ama net bir cevap da alamadım.Önceden benim de en fazla 2-3 günde geçerdi kargolarım gümrükten.Genel bir yoğunluk olabilir muhtemelen.

fun60 ace gibi dediğin klavye 75xin yakınından geçemez segment farkı var açık ara üstelik bunlar %60 klavye kiyaslaman çok saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam bende diyorum ki 60la başlıyorsa bilki kargon pttnin eline düşmüştür
kıyaslamadım zaten arkadaş 75x'i beğenmeyince vter ato 87 modelini önerdim onun için de risk almasının gereksiz olduğunu manyetik klavye performansı için yurtiçi modellerin benzer fiyatta olduğunu fiyat avantajı olmadığını söyledim

Bende şuan aynısı yaşıyorum Shenzhenaudio dan sipariş verdiğim kulaklık 7 gündür gümrükte bekliyor.İletişime geçmeye çalıştım ama net bir cevap da alamadım.Önceden benim de en fazla 2-3 günde geçerdi kargolarım gümrükten.Genel bir yoğunluk olabilir muhtemelen.
Bayram dolayısıyla olabilir.

TC vermeden aldım sorun olurmu
Al SATA gidermi
Babamın adina alacam aynı adrese olurmu Tşk.

umarım öyledir , herkesin kargosu geçer normalde yunexpressle bir sorun olmuyordu

umarım öyledir , herkesin kargosu geçer normalde yunexpressle bir sorun olmuyordu
Yığılma varsa bana göre geçmesi daha muhtemel. Gümrük memurların pek uğraşacağını sanmıyorum.

Geri