❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

vay be 10 yıl önceki araba fiyatlarına şimdi simülasyon bundle'ı alabiliyoruz harika :D

Bunun köşeye atma süresi diğerlerine göre biraz fazla ama en nihayetin de köşeye gitcen

Bunun köşeye atma süresi diğerlerine göre biraz fazla ama en nihayetin de köşeye gitcen
Pek sanmıyorum şundan aldığın keyifi başka direksiyonda bulamazsın.. DD sistemler haricinde. FP olarak güzel bir ürün.

Çok güzel bir şey ya
8bd4136a52a6ae5867eae746a674cbbe (1).webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alan adam ağzının tadını biliyordur. Öyle heveslik alanlar 25k vermez direksiyona.

şuna niye debriyaj koymazsın ki
debriyaj olsa bu fiyata mükemmel makine

vay be 10 yıl önceki araba fiyatlarına şimdi simülasyon bundle'ı alabiliyoruz harika :D
ben şunu hatırlıyorum 2012 model ,temiz, km az , almancı abladan volswagen polo almıştık o zaman 40k civarına

debriyaj olsa bu fiyata mükemmel makine

ben şunu hatırlıyorum 2012 model ,temiz, km az , almancı abladan volswagen polo almıştık o zaman 40k civarına
2012 model 1.2 tdi polo 41.750 liraya almıştım sıfır -.-'

Çok güzel bir şey ya
Alıntıyı görüntüle

Bunu alan adam ağzının tadını biliyordur. Öyle heveslik alanlar 25k vermez direksiyona.
%60-70 i satıyor knk ilanlara gir bak binlerce direksiyon seti ilanı var hep 2-3 aylık

bunun g29 ile arasındaki fark ne şimdi bilmediğimden soruyorum

Geri