Zeitgest
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Kulaklığımda çok kaliteli kulaklıksızken de aynı ama farkeden bişey yokKulaklığınızın markası modeli nedir?
Yalıtımı çok iyi olmalı.

Kulaklığımda çok kaliteli kulaklıksızken de aynı ama farkeden bişey yokKulaklığınızın markası modeli nedir?
Yalıtımı çok iyi olmalı.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5607...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce var zatenPeerless assassin 140 kağıt üzerinde daha düşük performanslı görünüyor ama kardeşime araştırmasını söyledim, redditte peerless assassin 140 daha güçlü yazıyor. Fiyat olarak da 100 lira daha pahalı. Kararsız kaldım 9800x3d için hangisi iyidir? Keşke Peerless Assasin 140 Digital White satılsa TR'de. Çok iyi görünüyor.
Bu arada keşke satılsa dediğim ürün bu:
Peerless Assassin 140 Digital WHITE – Thermalright
www.thermalright.com
tip olarak iyi .Peerless assassin 140 kağıt üzerinde daha düşük performanslı görünüyor ama kardeşime araştırmasını söyledim, redditte peerless assassin 140 daha güçlü yazıyor. Fiyat olarak da 100 lira daha pahalı. Kararsız kaldım 9800x3d için hangisi iyidir? Keşke Peerless Assasin 140 Digital White satılsa TR'de. Çok iyi görünüyor.
Bu arada keşke satılsa dediğim ürün bu:
Peerless Assassin 140 Digital WHITE – Thermalright
www.thermalright.com
commander 8 borulu değil 5 borulu 8 mm.1 kere stok bitti geldi sonra hiç bitmedi haftalardır duruyorbitmiyor ama.
yinede eline sağlık.
sıvının içinden geçeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tip olarak iyi .
commander 8 borulu bu 6
hayalimdeki hava soğutma.
14cm fanlı ultra sessiz ve kuvetli.
beyaz,ram slotunu kaplamayan.
oled ekranlı ayrıntılı gösterge.
8-10 bakır borulu
güzel görünümlü bunca firma var üreten yok tam takır.
Doğrudur aklımda oyle kalmış ozaman eş.gecelim.commander 8 borulu değil 5 borulu 8 mm.
9800x3d de soğutma daha iyi zaten pasif olarak tasarım gereği 7800x3den bile daha iyi olur herhalde. Ben hava soğutma fanıyım aio dan daha uzun ömürlü ve yetiyor.
bu videoda 7800x3d ile deniyor ve bence çok başarılı 9800x3d ilede başarılı olur bence
5600x e gereksiz olur tam soğutucusunu almışsınız zaten xdAsus Prime B350 Plus ve 5600X kullanıyorum. Gelecekte de bu soğutucuyu kullanırım diye düşünüyorum. Sizce almaya değer mi ? Şuan Dark Freezer X123'e sahibim.
Ben de Phantom modeli var kasam da phanteks xt pro ultra ama 43 derece altına inmiyor boşta oyunlar da işe max 65 gibi.Ben sipariş verdim geldi ama işlemciyi almadım dahaBütün forumlarda çok rahat soğuttuğunu gördüm. Kaldı ki 9800X3D, 7800X3D gibi dengesiz bir işlemci değil. Stabiliteyi düzeltmiş durumdalar. Rahatlıkla soğutacak eminim çünkü çok uzun araştırarak tercih ettim
Ve türkçe olarak bulduğum müthiş bir video.
Fena sesli hem de ben de phantom spirit var 1100+ rpm de geziyor sürekli.1200rpmde fanlar ne kadar sesli calisiyor acaba
Phantom ram üstüne biniyor. Fan yaklaşık 1 cm kadar yukarı da kalıyor.1 kere stok bitti geldi sonra hiç bitmedi haftalardır duruyorbitmiyor ama.
yinede eline sağlık.
sıvının içinden geçeyim.
tip olarak iyi .
commander 8 borulu bu 6
hayalimdeki hava soğutma.
14cm fanlı ultra sessiz ve kuvetli.
beyaz,ram slotunu kaplamayan.
oled ekranlı ayrıntılı gösterge.
8-10 bakır borulu
güzel görünümlü bunca firma var üreten yok tam takır.