KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

benim kasa gt 502 cama değmiyor derinliği 163 mm seninki alacağın kasada 160 mm bence değmez 2 mm ile kurtarır
Phantom spritmi alsam hocam ona daha iyi diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temperli cam kapandığı sürece sorun olmaz. Şimdi baktım sizin ram yüksekliği 43mm, benim ramlerin ise yüksekliği 34mm, yani belki ramlere değmemesi için 120mm lik öndeki fanı biraz kaldırmanız gerekebilir. Dediğim gibi satın alıp denemeniz lazım. Teorik olarak bu kadar yardımcı olabilirim buradan.
Phantom spritmi alsam hocam o 154mm o daha iyi diyenler var

İYZİCO PAROLA FELAN GEÇERLİYSE DAHADA İNDİRİMLİ OLUYOR
ALMAK İSTEYENLER İÇİN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ SOĞUTUCU

Patriot viper venom cl30 6000mhz 16x2

Sıkıntı çıkarırmı dip dibe olması
benim kasa gt 502 cama değmiyor derinliği 163 mm seninki alacağın kasada 160 mm bence değmez 2 mm ile kurtarır

bence garanti olması için onuda alabilirsin frost commander 5 adet 8 mm ısı borulu alacağın sprit modelide 7 adet 6 mm borulu oda çok iyi bir sogutucu bence sen kasana göre alacaksan onu alıp garantiye alabilirsin montaj kısmını

Hocam bence yükseklik boyutlarında çok fark yok ama şu video benim Frost Commander i seçmeme neden oldu. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar da paylaşmış bu videoyu. Videoyu sonuna kadar izledim. Ama özellikle 13. Dakikada frost commander fanlarının noctua kadar iyi olduğundan bahsedince video sahibi, kararımı frost commander dan yana verdim.
Videoda 7800x3d ile testler yapılmış, 9800x3d den daha fazla ısınan bir işlemci normalde. Zira 9000 serisinde mimari ve heatsink tasarımı değişti bildiğiniz üzere.

Son düzenleme:
Hocam bence çok fark yok ama şu video benim Frost Commander i seçmeme neden oldu. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar da paylaşmış bu videoyu. Videoyu sonuna kadar izledim. Ama özellikle 13. Dakikada frost commander fanlarının noctua kadar iyi olduğundan bahsedince video sahibi, kararımı frost commander dan yana verdim.
hocam af edersin ki eşek kadar fark var fan boyutu ve yaprak kalitesine kadar her şey fark ediyor

Hocam bence çok fark yok ama şu video benim Frost Commander i seçmeme neden oldu. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar da paylaşmış bu videoyu. Videoyu sonuna kadar izledim. Ama özellikle 13. Dakikada frost commander fanlarının noctua kadar iyi olduğundan bahsedince video sahibi, kararımı frost commander dan yana verdim.
Videoda 7800x3d ile testler yapılmış, 9800x3d den daha fazla ısınan bir işlemci normalde. Zira 9000 serisinde mimari ve heatsink tasarımı değişti bildiğiniz üzere.
ilk 10 takipçisinden biriyim en sevdiğim teknoloji kanalı tek başına ekip gibi çalışır abim

hocam af edersin ki eşek kadar fark var fan boyutu ve yaprak kalitesine kadar her şey fark ediyor
Videodaki karşılaştırmadan ziyade frost commander in verdiği performansa binaen o şekilde yazdım. Yoksa diyeceksin ki adamın yaptığı karşılaştırmaya göre tabii ki çift kule olanı seçersin. Benim fikrimi çelen fanların performansı ile sıcaklığa nasıl etki ettiği. Üstelik 7800x3d daha fazla ısınan bir işlemci.

Videodaki karşılaştırmadan ziyade frost commander in verdiği performansa binaen o şekilde yazdım. Yoksa diyeceksin ki adamın yaptığı karşılaştırmaya göre tabii ki çift kule olanı seçersin. Benim fikrimi çelen fanların performansı ile sıcaklığa nasıl etki ettiği. Üstelik 7800x3d daha fazla ısınan bir işlemci.
phantom spirite oranla bile fark var fan boyu ve kalitesi daha yüksek

isteyen olursa fan sesi için video atabilirim

phantom spirite oranla bile fark var fan boyu ve kalitesi daha yüksek

isteyen olursa fan sesi için video atabilirim
Noctua kadar pahalı olmamasına karşın noctua ya en yakın performansı verdiğini düşündüğüm için Frost Commander seçtim kısacası. Phantom spirit ile bir karşılaştırma yapmadım, yükseklik boyutları benzer dedim sadece. 🙂

Noctua kadar pahalı olmamasına karşın noctua ya en yakın performansı verdiğini düşündüğüm için Frost Commander seçtim kısacası. Phantom spirit ile bir karşılaştırma yapmadım, yükseklik boyutları benzer dedim sadece. 🙂
noctua 15i geçiyor zaten

Geri