Yardım 88 derece ekran kartı normal mi?

Gpu sıcaklığı mi gpu hotspot sıcaklığı mi
farkı ney bilmiyorum fakat afterburnerin verdiği sıcaklık
çok ısındığı zaman mavi ekran veriyor gerçekten anormal derecede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havalar ısındı sıcaklıklar artacaktır ama bu değerler normal değil. termal ped ve macun bakımı yapmanız iyi olur. ayrıca işlemciniz de sıcak çalışıyor. işlemciniz nedir ?
ryzen 5 5500

farkı ney bilmiyorum fakat afterburnerin verdiği sıcaklık
çok ısındığı zaman mavi ekran veriyor gerçekten anormal derecede

ryzen 5 5500
soğutucu tam oturmamış olabilir, işlemciye temas eden bölümdeki jelatini sökmeyi unutmuş olabilirsin veya kalitesiz macundan dolayı olabilir. bu işlemcinin bu kadar ısınması normal değil. ben r5 5600ü stok soğutucuyla 80 derecelerde görüyordum kule tipi geçtiğimde 60lara düştü.

soğutucu tam oturmamış olabilir, işlemciye temas eden bölümdeki jelatini sökmeyi unutmuş olabilirsin veya kalitesiz macundan dolayı olabilir. bu işlemcinin bu kadar ısınması normal değil. ben r5 5600ü stok soğutucuyla 80 derecelerde görüyordum kule tipi geçtiğimde 60lara düştü.
soğutucuyu 1 yıl olmustur değiştirdim stok değil muhtemelen ya tozlu ya da macun değişimi zamanı geldi. asıl problem ekran kartı galiba

soğutucuyu 1 yıl olmustur değiştirdim stok değil muhtemelen ya tozlu ya da macun değişimi zamanı geldi. asıl problem ekran kartı galiba
ekran kartının macun ve pedleri değişirse 80 altında düşeceğini düşünüyorum. ama işlemciyi de ihmal etmeyin zaten serin çalışan bir model.

kasa modeli ne hocam

msı ın tepe sınırı 83. ama 88 derecede oyunda kapanma donma gibi problemler olmuyorsa kart 88 dereceye dayanıklı demektir.

kasa modeli ne hocam
thermaltake h330

ekran kartının macun ve pedleri değişirse 80 altında düşeceğini düşünüyorum. ama işlemciyi de ihmal etmeyin zaten serin çalışan bir model.
benim yapabileceğim bir işlem mi bilgisayarciya versem çok tutar mı

msı ın tepe sınırı 83. ama 88 derecede oyunda kapanma donma gibi problemler olmuyorsa kart 88 dereceye dayanıklı demektir.
lhr versiyon olması lazım ondan kaynaklı mı bilmiyorum

thermaltake h330

benim yapabileceğim bir işlem mi bilgisayarciya versem çok tutar mı

lhr versiyon olması lazım ondan kaynaklı mı bilmiyorum
yapılamayacak bir işlem değil ama dikkatli olmakta fayda var. güvenemiyorsanız güvenilir bir bilgisayarcıya götürün.

undervolt yapcan

Geri